torstai 30. lokakuuta 2014

KARKKI VAI KEPPONEN?

Halloween juhlat...Tänää nuorimmainen lähti kaverin luo yö kylään, siellä vietetään Halloween juhlia kaverien kanssa. Juhlia suunniteltu varmaan 2 viikkoa ja netistä haettu erinlaisia leipomisohjeita ym. koriste juttuja, ollut hauska seurata tytön innokkuutta juhlien järjestämiseen :)

Tässä pari viikkoa sitten yhden lehden toimittaja soitti ja kysyi minulta, että voisko hän tulla tekemään juttua....Miten sisustusneuvoja sisustaa kotiinsa Halloweenina?

Kotia en varsinaisesti Halloweeninä koristele mitenkään, polttelen vain kynttilöitä ehkä enemmän. En ole oikein innostunut tähän Halloween juttuun. Lapsille olen kyllä useamman kerran järjestänyt kunnon Halloween juhlat, johon on kutsuttu n. 10 kaveria. On leivottu hämähäkki mufinsseja, ostettu erinlaisia pääkallokarkkeja, tehty punaista mehua ja laitettu muovisia matoja ja hämähäkkejä sekaan ym.ym... ja hauskaa on ollut :)

Netistä löytyy hyviä ohjeita ja kuvia Halloween juhlien järjestämiseen, tässä muutama kuva herkuista :)

Hauskat muffinssit :)

Maistuuko keskisormi?

Tässä viime vuoden kuva neitistä...oli muumiona. Kodin kaikki sidetarvikkeet otettiin käyttöön ja tiimarista ostettiin hämähäkit ja seitit. Ainoa huonopuoli oli saada pysymään sideharsot paikallaan....muutamalla maalarinteipillä piti laittaa kiinni ja vielä piti ottaa huomioon, että onnistuu wc:ssä käynti :) Tänään en neidin asua nähnyt ko aamusta piti jo lähteä juhlia suunnittelemaan, on kuuleman Riivattu pelle.

HAUSKAA HALLOWEENIA KAIKILLE JA PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti