maanantai 10. marraskuuta 2014

HYVINVOINTI/LIIKUNTA


Mennään välillä toisiin aiheisiin kuin sisustaminen.

HYVINVOINTI

Oma hyvinvointini on välillä ollut ns."retuperällä". Nyt kun ikää tulee uhkaavasti koko ajan lisää, niin pitäis enemmän ja enemmän kiinnittää huomiota ihoon. Välillä olen ottanut itteäni niskasta kiinni ja yrittänyt kuoria ja käyttää naamioita. Sitten tulee pitkiä jaksoja, ettei muista tehä näitä vaikka ovat tärkeitä. Yleensä mulla peruspuhdistus iltaisin on, että ekana puhdistan meikit Lidlistä ostetuilla Iseree puhdistuspyyhkeillä. Nämä ei sisällä yhtään alkoholia ja väriaineita. Matkoilla pyyhkeet ovat aina mukana, ovat helppoja ja kevyitä ottaa mukaan minne vaan :) Sen jälkeen pesen kasvot kevyesti kylmällä vedellä. Nyt vasta ostin Maria Åkerbergin silmänympärys voiteen, jonka levitän puhdistuksen jälkeen. Olihan se jo aikakin alkaa käyttään silmänympärysvoidetta :). Olis varmaan pitänyt jo 20 vuotta sitten. Tämän jälkeen levitän kasvoille saman sarjan kasvoseerumin, jonka annan vaikuttaa hetken ihollani  ennen ko levitän Nivean kasvovoiteen. Seerumi vaikuttaa syvemmälle ihon kerroksiin ja Nivean rasva ns. rasvaa ihon päällimmäisen kerroksen. Mulla on pintakuiva iho, joten ostin  seerumin.
Peruspuhdistus näillä tuotteillaEntinen työkaverini Heidi on lähtenyt lukemaan Diplomi kosmetologiksi. Hän tekee opiskelun lomassa ns. oppilastyönä erinlaisia hoitoja, joihin mieki olen tilannut aikoja. 
Heidi käyttää Maria Åkerbergin tuotteita. Aina ihonhoitotuotteista ja shamppoista imeytyy aineosia elimistöömme. Näissä tuotteissa on 100%:sesti luonnolliset raaka-aineet. Tuotteissa ei ole synteettisiä tuoksuja ja sopivat hyvin myös herkkäihoiselle. Kasvis ja eetterisillä öljyillä positiivinen vaikutus kehoon ja mieleen.


Tässä Heidi teki mulle selkä, kasvo ja päähieronnan. Voitte varmaan kuvitella mikä fiilis :)

Tuotteita voi ostaa Heidin kautta ja itelle tarttui mukaan seerumi ja silmien ympärysvoide.

Maria Åkerbergin tuotteet vaikka joululahjaksi

KALEVALAINEN JÄSENKORJAUS

Voitin tässä Hyväfiiliksen Rosanauha illassa Kalevalaisen jäsenkorjaajalle Kristiina Hiltuselle ajan. Olin käsittelyssä lähemmäs 3 tuntia ja suosittelen käymään kaikkien tässä perusteellisessa hoidossa. Itellä on vuosia ollut selkävaivoja ja tämän hoidon jälkeen piti heti tilata uusia aika, johon keskitetään hoito selän aluelle. Kristiina tekee näitä myös oppilastyönä.

Lyhyesti Kalevalaisesta jäsenkorjauksesta

Kehon kokonaisvaltaista mobilisaatiohoitoa. Hoidossa rentoutetaan ja venytetään lihaksia, ligamenttejä sekä jänteitä. Jäsenkorjaus elvyttää sekä laskimo- että lymfakiertoa sekä avaa kudosnestekiertoa. Hoito perustuu kehon kineettisen ketjun tasapainottamiseen. Jäsenkorjuksen myötä asiakkaan kehon omat paranemisprosessit käynnistyvät.

Itse tykkäsin siitä, että kun hierottiin ja painettiin eri kohtia jouduit itse työskentelemään mukana...liikuttamalla raajoja ym.

Hoito laittaa nesteet eli aineenvaihdunnan liikkeelle, joten oli suositeltavaa juoda nestettä paljon ja liikuntaa piti välttää 3-5 päivän ajan...ainakin minun tapauksessa.

Kristiinan fb-sivut löytyy Kalevalainen jäsenkorjaus Kristiina Hiltunen. Sieltä löytyy Kristiinan yhteystiedot.

LIIKUNTA
Yli puolen vuoden tauko ollut liikunnassa, etten ole harrastanut kunnon hiki treeniä tai tehnyt lihaskuntoliikkeitä. Sen kyllä huomaa heti selässä, joka säännöllisin väliajoin ilmoittaa jäykkyydellä ja kivulla :(. Nyt vasta ostin 10 kerran kortin Hyväfiilikseen, jossa olen käynyt nyt epäsäännöllisesti. Eilen otin itseäni niskasta kiinni ja aloin tekemään erinlaisia vatsa- ja selkäliikkeitä. Vatsoja 300 toistoa ja selkää saman verran. Erinlaisia liikkeitä vaihdellen, ettei tule tylsäksi :). Staattinen jännitys selälle on kaikista pahin eli tehin liikkeitä mitkä tuntui hyvältä...ei hampaat irvessä. Fb-kautta tuli tässä punnerrushaaste, en ottanut sitä vastaan. No, eilen kokeilin että montakohan ns. miestenpunnerrusta saan vielä. 30 kertaa punnersin ja aluksi ajattelin kyllä, etten varmaan jaksa tehä ko 20 kertaa. Positiivisesti yllätyin ko vielä olisin jaksanut 3-4 punnerrusta tehdä, mutta monesti ahneella on ikävä loppu.


Tänä aamuna  tein samat liikkeet kuin eilen illalla. Punnerruksia en jaksanut tehä  ekana 25 toistoa ja tauko, sitten 5...pikku hiljaa. Aamu jumpat ei kyllä mulle kauheasti sovi, herään vasta aina päivällä :). Tänään aamuun lisäsin yllä olevan kuvan lankkuasennon liikkeeksi ja en laittanut mitään tavoitetta...2 minuuttia pysyin siinä ko kädet alkoi tärisemään.

Aikaa näihin liikkeisiin menee n.15-20min. eli nopeasti tehty ja tulee hyvä mieli :)

Punnerrusliikkeisiin on monelaisia variaatioita, jos tuntuu että peruspunnerruksella ei saa tuntumaa ja lankkuasentoon löytyy myös esim. vastakkainen käsi ja jalka ilmassa ja kylkkilankkuversiot ym.....googlettamalla löytyy hyviä kotiliikkeitä, jos ei heti haluaa lähteä ryhmäiikunta tunneille.

Energista viikkoa kaikille ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti