sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Sisustushankinnat


4.1.2015

Saa nähä, montako kertaa pitää vuosiluku kirjoittaa uudelleen? Aina meinaa tulla  kirjoitetuksi vuosi 2014. Vuosi on vierähtänyt taas nopsaa ja paljon on tapahtunut asioita sisustus rintamalla ja elämässä. Nyt olen muutaman päivän levännyt ja ottanut rennosti. Flunssakin alkaa pikku hiljaa hellittää :)...onneksi, kamala tauti :(

Blogeja seuratessa,  nyt on ollut esimerkiksi  Modernisti kodikkaan Kertun ja Valkoinen harmaja Suvin blogeissa vuoden 2014 kooste mieluisimmat sisustushankinnat. Heidän innoittamana tein myös oman koosteen viime vuoden 2014 isommista sisustushankinnoista, joista on varmaan moneksi vuodeksi iloa.
Yläkerran aulaan ostin kirppari hintaan Barcelona nojatuolin+ rahin. Tuoli on kopio, mutta aitoa nahkaa on pehmusteet ja muutenkin tuoli tuntuu jämäkältä. En nyt ihan  8000-9000€ (aito) tuolista maksaisi, jos en olis miljonääri tai olis ylimääräistä "täpäkkää". Rahi kaipaa kunnostusta, osa remmeistä oli mennyt poikki :(
Pitkään haavelistalla ollut artekin 60-jakkara sai uuden kodin. Pidän erityisesti  jakkaran leikkisyydestä eli kolmesta jalasta ja värityksestä. Kerroinki aikaisemmin, että myin muutaman maton ja sisustusjuttuja. Sain niillä rahoilla sitten ostettua tämän veikeän jakkaran :)Lepakkotuoli sai paikkansa vanhemman tytön huoneesta. Ihana tuo "johtohässäkkä" lattialla :( Tykkään erinlaisista tuoleista ja lampuista. Yhtään lamppua en ostanut tänä vuonna...jee :)Eipä silti, lamppu kiintiö taitaa pikku hiljaa olla täynnä.
Hay-tarjoilupöytä iso löytyy olohuoneesta ja yläkerran aulasta, jonka ostin joskus keväällä. Postissa on vielä suorakaiteen mallinen tarjoilupöytä, joka päätyy yläkerran aulaan ison tarjoilupöydän kaveriksi. Piti hyödyntää Finnishdesingin -20% tarjous  ennen vuoden loppua. Tuliko sulla hyödynnettyä tämä tarjous?
Uusi olohuoneen matto on  Linie Design Asko mixed mallia. Maton olen ostanut keväällä Seita shopista. Matto on villaa ja aluksi siitä lähti irto karvoja ja ajattelin, että pistänkö takaisin koko maton. Onneksi enää ei lähde. Haaveilin ekana yhdestä toisesta matosta, mutta hinta olisi ollut kolminkertainen tähän verrattuna. Olen ollut tyytyväinen mattoon ja miettinyt, että tilaanko yläkerran aulaanki  saman maton jossain vaiheessa? Matto on kuitenkin vaalea, mutta musta lanka antaa kivan kontrastin vaaleille kalusteille.Musta light housen lyhty sai väistyä yläkerran aulaan ja tilalle tilasin Finnishdesign verkkokaupasta ale hintaan valkoisen saman sarjan lyhdyn. 
Viimeisiempiä hankintoja on Sarpanevan valurauta pata. Pitkään tätä haaveilin ja Kodin ykkösessä tämä oli melkein puoleen hintaan, joten en voinut vastustaa kiusausta.

Monet näistä ja muitakin sisustushankintoja olen ostanut alennuksesta. Kannattaa ehdottamasti seurata tarjouksia ja näin säästää pitkän pennin. Hyviä alennuksia olen löytänyt Hulluilta päiviltä, Finnishdesign verkkokaupasta, Royal Design verkkokaupasta tai liikkeestä kun ollut avajaistarjouksia.

Mikä sulla on ollut paras sisustushankinta vuonna 2014?

Vuodelle 2015 on pieniä sisustus haaveita, niistä sitten myöhemmin :)

Uuden vuoden lupaukset ovat lähteneen ok käyntiin. Yhtään vaatetta en ole ostanut ja vettäkin yritän, yritän,yritän...muistaa juoda sen 2-3 litraa päivässä, vaikka vaikeaa on välillä muistaa juoda ja päiviä vasta mennyt 4 päivää :)

Työn iloa kaikille, jotka lähtevät loman jälkeen töihin :)

Päivi S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti