maanantai 9. tammikuuta 2017

Päivin kirppis

Konmari kirjaa on taas vähän lueskeltu ja käyty vaatekaappia osaksi läpi. Vielä olisi takit, kengät ja muut asusteet käydä läpi sekä sisustustavarat yms.


Ajattelin myös tänne laittaa osan vaatteista, kengistä myyntiin sekä pikku hiljaa kun käyn sisustustuotteitakin läpi, niin lisäilen niitä myös tänne eli yläpalkista Myytäviä löytyy kaikki tuotteet mitä on myynnissä ja  Laita s-postia, jos joku tuote/tavara kiinnostaa, niin osoitteeseen paivi.salmi10@gmail.com


Myynnissä on esim. nämä Guessin aidot korkkarit kokoa 39, käy tutustumassa myös muihin merkkituotteisiin yläpalkista!!! Paljon uusia tuotteita lisätty ja lisäilen sitä mukaan kun ehdin varastoja ja kaappeja käydä läpi, joten ollaanpas kuulolla :) MYYTY!


Psttttt...olethan muistanut osallistua Hyvinvoinnin arvontaan?

Nyt vähän syömään ja sitten ostamaan tytölle tankokortti ja itelle salikortti eli oikein raipasta alkuviikkoa sinne kaikille.
Halein <32 kommenttia:

  1. Itsekin olen jo pitkin syksyä kaappeja siivoillut ja ylimääräistä vienyt kirppikselle, nytkin siellä pöytäpaikka. Turhaa tavaraa on niin paljon ja miten kiva kun vaatekaapissa on vain ne vaatteet mitä oikeasti käyttää. Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mieki syksyllä myynyt paljon tavaraa kun tehtiin tytölle remontti huoneeseen, kaikki ylimääräinen lähti pois. Nyt vain muitten huoneiden kimpuun ja varastoiden. On tätä tavaraa kertynyt. Yritän aluksi näin myydä ja katon kans, että otanko kirppari pöydän vielä...jotenkin työlästä aina raahata ja roudat sekä käydä järjestelemässä.

      Poista