maanantai 2. marraskuuta 2015

Kirjautuminen blogin lukijaksi

Hei vielä :)

Tässä ohje niille, jotka eivät ole vielä löytäneet tai osaneet kirjautua blogini lukijaksi. Laita s-postiin viestiä jos et jostain syystä päässyt sitä tekemään. Kännykällä jos kirjaudut, niin avaa internet versio blogini alareunasta ja sen jälkeen yläreunasta kirjaudu sisään linkistä.

 Ohjeet otin netistä. Kuva alla. Toivottavasti näillä ohjeilla onnistut :) Ihanaa alkavaa viikkoa sinne!!!Blogien lukeminen

Blogin lukeminen osoittaa kirjoittajille ja lukijoille, että olet fani. Voit seurata lukemiasi blogejalukemistosi kautta Bloggerin hallintapaneelissa.

Miten blogeja luetaan?

Blogeja voi lukea usealla tavalla. Helpoin tapa on käydä blogissa, johon on lisätty Lukijat-widget. Klikkaa sitten Lukijat-widgetin Liity tähän sivustoon -painiketta:
Kirjauduttuasi sisään Google-tililläsi (tai halutessasi muulla tilillä) avautuu ponnahdusikkuna, ja voit valita, haluatko lukea blogia julkisesti vai yksityisesti.
Valitse blogin lukutapa ja klikkaa sitten Lue tätä blogia -painiketta. Jos valitsit blogin lukemisen julkisesti, profiilikuvasi näytetään blogissa yhdessä Blogger- tai Google+ -profiiliisi johtavan linkin kanssa (jos olet linkittänyt blogisi Google+ -profiiliisi). Kun ryhdyt blogin lukijaksi, blogi lisätään Bloggerin hallintapaneelin lukemistoon. Voit myös ryhtyä blogin tai URL-osoitteen lukijaksi (vaikka blogissa ei olisikaan Lukijat-widgetiä) lisäämällä blogin hallintapaneelin lukemistoon.2 kommenttia:

  1. Heippa Päivi, tärkeän postauksen teit, moni ei tiedä, miten lukijaksi liitytään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari. Moni tuttu/ystävä laittanut viestiä ko ei osaa kirjautua blogiin lukijaksi. Toivottavasti tämä postaus auttaa :) Mie en taas jostain syystä pääse lisämään kuvaa, jos seuraan toisten blogia...tulee vaan hahmo. Haluttais laittaa logo...olen yrittänyt asetuksistakin kattoa mikä vika, mutta en ole löytänyt? No, pitää joku viisampi käskeä käymään kattomassa, että onko joku asetus vika ???

      Poista