keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Olohuoneen monta ilmettä vuosien varrelta.

Heips taas pitkästä aikaa!

 Tässä selailin vanhoja ja tuoreempia kuvia koneelta, huomasin että eniten kuvia on tullut otettua meidän olohuoneesta. No, varmaan senkin takia, koska siellä eniten vaihtuu asetelmat ja tyynyt. Huonekalujen järjestystä olisi joskus hauska kokeilla erilailla, mutta on aika haasteellinen tila...miten saa kaikki näppärästi aseteltua ja tv määrää kyllä aika pitkälti huonekalujen paikat. Olohuone voisi olla suurempi, saisi kivasti lisä tilaa ympärille. Tällä hetkellä olohuone on n.23m2.

Vaikka meillä on iso rintamamiestalo, johon on tehty laajennus joka kerrokseen  1960-luvulla ja neliöitä löytyy melkein 300m2, kun laskee mukaan kaikki varastot ym. mukaan eli siivottavaa ja remontoimista löytyy. Jos olisikin ollut perinteinen rintamamiestalo, niin tämä olisi varmaan jo aikaa ollut valmis. Joskus ajatellut, että revitään olohuoneen ja makkarin seinä kokonaan auki niin tulisi iso olohuone, jolloin väkisinki työhuone pitäisi laittaa myös olohuoneeksi. Silloin alkais olemaan jo olohuone yli 50m2...kestäis jo kunnolla tehä kärrynpyöriäkin :) ja tämä emäntä sais pyöritellä huonekaluja mielinmäärin.

No, asiaan. Keräsin tähän kunnon kuva pläjäyksen olohuoneestamme, mitä on tässä parin vuoden aikana olohuone näyttänyt. Olkaapas hyvä eli kunnon kuva pläjäys ja kuvat eivät ole missään aika järjestyksessä.

Tämän hetkinen tilanne eli vihreää on tuotu nyt kevään sisustukseen harmaan kaveriksi.
Pinkki tehosteena
Harmaa
Okraa, kultaa ja ripaus mustaa tehosteena.

Puuterimainen roosa
Ripaus turkoosia ja graaffisuuttaMustaa ja valkoista
Mustaa ja keltaista


Jouluna punaista 2014


Ripaus mustaa ja syksyn värejä


Ennen joulua 2015 ripaus vihreää ja konjakin väriä.
Joulu 2015 ja ripaus punaista.Valkoista ja harmaata ( kuvassa ihme raita ylhäällä, sorry :().
Värinä vihreän eri sävyt ja harmaa.
Tämän hetken tilanne.

Tästä tulikin kunnon kuva pläjäys :) Mikä oli oma suosikkisi? Omaksi suosiksi nousi tämän hetken tilanne ja syksyn & konjakin sävyt sisustuksessa.
Pienillä jutuilla saa kyllä ihmeitä aikaan ja eri fiiliksen tilaan. Mistä tilasta haluatte samanlaisen postauksen? Nyt saa heittää toivomuksen, voin tehdä jos arkistosta löytyy sopivasti kuvia.

Viikko jo puolessa välissä, jotenkin tuntuu että menis hitaasti nämä päivät. Nimittäin vanhin tyttö lähtee sunnuntaina Austraaliaan Aur Pairiksi. Olen nukkunut tosi huonosti ja nähnyt kauheita painajaisunia. Tiedän, että tyttö pärjää. Eniten huolettaa aluksi 48 tunnin matkustaminen yksin ja kaikki menis hyvin. Varmaan joka äiti olisi pikkasen huolissaan, vai?

Lauantaina pidetään omalla porukkalla pienet läksiäiset ja sunnuntaina ei varmaan kyyneleiltä vältytä, niin kuin  ei nytkään snif :( tätä kirjottaessa.


Halein


6 kommenttia:

 1. Kauniita sisustuksia kaikissa kuvissa! Näissä kuvissa näkee, miten huoneen ilme muuttuu pienillä muutoksilla ja väreillä, vaikka perusjutut pysyy samana. Ihanan keväinen tuo vihreys, joka nyt on olkkarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna, pienillä muutoksilla saa kyllä nopeasti uuden ilmeen kun perusjutut ovat neutraaleja värimaailmaltaan. Tykkään kans kovasti vihreästä, pienin ripauksin.

   Poista
 2. Kauniisti ja tyylikkäästi sisusteltuja olohuoneita, pikku jutuilla saa kyllä äkkiä aivan eri ilmeen ja tunnelman huoneeseen!
  Voi, että ymmärrän kyllä kuinka haikealta tyttären lähtö tuntuu, olen itsekin semmonen itkupilli ja tunneihminen...
  Mahtava kokemus tytölle:)
  Haleja ja tsemppejä tulevaan eronhetkeen Päivi <3 <3

  VastaaPoista
 3. Sari, joo mie olen kans kauhean herkkä ja tuntuu kun ikää tulee, niin herkemmäski vaan tulee. Huippu kokemus Elisalle, olisi pitänyt ittekki silloin nuorena lähteä maailmaa kattomaan. Toivottavasti tulee nyt takaisin sieltä, moni meinannut ettei takaisin enää tule. Olis kiva lähteä käymään siellä, katotaan saako rahat revittyä jostain. Pitää varmaan taas alkaa myymään muutama lamppu, verho yms. :). Kiitos Sari myötätunnosta <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita sisustuksia kaikki ja todellakin pienillä jutuilla saa ilmettä muutettua kummasti, tykkään!
  Omaksi suosikikseni nousi puuteriroosa, ehkä juuri siksi että oma mieli halajaa just nyt pastellisävyjä olohuonreseemme 😉

  Voi, varmasti on haikeaa tuo tyttären muutto toiselle puolelle maapalloa, vaikka onhan se tyttärelle upea kokemus. Kummityttöni on parhaillaan au pairina-Brysselissä ja on ollut ilo seurata hänen elämänvaiheitaan siellä!
  Itse (haikeana) elän nyt parhaillaan aikaa kun esikoistytär alkaa irtottautua kotipesästä ja kokeilee siipiään "osa-aikaisesti" poikaystävän luona...samassa kaupungissa tosin ollaan, mutta kyllähän se välillä oudolta tuntuu kun ollaan pääasiassa kolmihenkisenä perheenä kotosalla.

  Työkaverini tytär muutti reilut pari vuotta sitten myös Australiaan au pairiksi ja sillä tiellä toistaiseksi nyt on, löysi miehen sieltä ja juuri saivat esikoisensa. Kyllä heilläkin harmitellaan pitkiä välimatkoja ja kalliita lentoja...

  Mukavia helmikuun päiviä sinulle Päivi!

  VastaaPoista
 5. Marielisa. Pienellä vaivalla ja edullisestikki saa uutta ilmettä. Puuteriroosa värimaailmasta myös tykkään, on kivan kesäinen.
  Nyt tässä jännitän neidin lentoja, odottelen viestiä että koska on Hong Kongissa. Pitkä on matka, kun vasta huomenna perillä. Upea kokemus tulee olemaan ja tietysti ikävä tulee olemaan. Onneksi meillä on vilkas 12 vuotias vielä kotona pitkään. Kyllähän sitä tulee hiljaista kun lapset muuttaa kotoa pois ja ikävä varmaan kova. Toivottavasti ei kauas muuttaisi, että näkisi useammin. Olen aina ollut sitä mieltä, että nuorena pitää maailmaa nähdä ja kokea kaikkea, ettei vanhana kaduta. Samoin sinne kivaa loppu viikoa <3

  VastaaPoista