Projektit

Tähän kansioon olen kerännyt osan töistäni, mitä olen tehnyt vuosien varrella yksityisille asiakkaille ja yrityksille. Lähtökohtana suunnittelussa on aina asiakas. Asiakkaan toivomukset ,tarpeet ja tyyli on otettu huomioon suunnittelussa. Unohtamatta kuitenkaan budjettia, koska on tärkeää myös pysyä budjetissa. Sisustussuunnittelulla asiakas saa mieleisensä kodin tai ympäristön, jossa viihtyy mahdollisimman pitkään.

Ihanissa projekteissa olen saanut olla mukana ja harmittaa, kun aina ei ole ollut kamera mukana, joten kaikista projekteista ei ole kuvia jakaa. Nyt kuitenkin tarkoitus ottaa kaikista projekteista kuvia missä olen mukana ja päivittää ne tänne kuvien kera.

Taustaa:


Oulun Avoimessa Yliopistossa olen suorittanut vuonna 2006 Sisustuskurssin, josta tein suunnittelun meidän pesuhuoneesta, kodinhoito -ja sauna tilasta.

Olen toiminut, n. 10 vuotta Rovaniemen Väri -ja matto Oy , Tornion pisteessä Sisustusneuvojana, johon Värisilmä on kouluttanut. Tehtäviini on kuulunut sisustussuunnitelmien laatiminen, mallintaminen ja tarjouslaskenta. Hallitsen Winner 3D-suunnitteluohjelman käytön.
Tällä hetkellä teen suunnittelut käsin ja  käyn mm:ssa asiakkaan kanssa yhdessä esim. liikkeissä katsomassa hänelle sopivat pintamateriaalit, huonekalut, lamput, tekstiilit yms.

Valmiita julkisia projekteja:
Liikuntakeskus Hyväfiilis tilojen sisustussuunnittelu.


( Tilat löytyvät vanhan Lapin Kullan tiloista)


Teemana Lappi
(Kuvat odotusaulasta)
Suunnittelun lähtökohtana oli hyödyntää paljon jo olemassa olevia huonekaluja ja tehdä paljon myös itse käsin.

Erilaiset taulu sommitelmat tuovat mielenkiintoa tilaan. 

***Kirjastoon sommittelu puutarha -ja sisustuskirjoilleRomantiikkaa ei ole koskaan liikaa...
***


Kangasmaailman näyteikkunan sommitteluRaikkautta tuotiin kesäisillä pirteillä väreillä, olihan kesää vielä jäljellä.Asunto Oy Tornion Jopparin Kulma
Projektiassistentti Päivi Salmi

Jopparinkulma.fi
Jopparin Kulman työtila


Maanläheisiä värejä ja tehosteena ripaus mustaa.


Tulossa


  • Kiinteistömaailman uusien tilojen sisustussuunnittelu
Vinkki! 

Kerää itsellesi sisustuskansio, johon keräät mitä haluaisit itsellesi hankkia vuosien saatossa ja näin esim. sisustussuunnittelijan on helpompi nähdä tyylisi, värimaailmasi kun valitsee kanssasi esim. uuteen taloprojektiin pintamateriaalit. 


Valmiita koteja:


Vaaleutta, avaruutta, raikkautta, helppohoitoisia ja laadukkaita materiaaleja ja pintoja.***

Kauniita maanläheisiä sävyjä ja ripaus glamouria. Kaikki käden ulottuvilla.***Vaaleata seinäpintaa, tehosteena kaunis aaltoileva laatta ja pisteenä iin päälle, metallilistat viimeistelevät laatoituksen. ***
Black & white ja ripaus bling blingiä tehosteeksi.***Oulun Siilo ja aikuisen naisen koti, joka sisustettu laaadukkailla materialeilla ja sisustus klassikoilla. Asunnon kruunaa upeat betoniseinät ja hienot upeat maisemat kanavalle.
***

Vaaleita seinäpintoja, maanläheisiä sävyjä ja potkua on tuotu sisustukseen ripaus mustalla ja erilaisilla tekstiileillä. Huikea huonekorkeus olohuoneessa ja isot ikkunat koko yläkerrassa saa haukkomaan henkeään.


***


Helppohoitoisuutta, vaaleita ja ajattomia valintoja, johon ei heti kyllästy. Sisustettu design klassikoilla ja kirpparilöydöillä.
***
3D-ohjelmalla piirretyt pesuhuoneet. Kuvat otettu kuvasta, joten laatu ei mitä parhain.

***Oman kodin pesuhuoneen,saunan ja kodinhoitotilan suunnittelua.Leikkaa, liimaa ja askartele.
 Kiva kun kävit täällä!!!