maanantai 24. elokuuta 2015

Kaappi tilaukseen

Täällä on ollut niin kivat ilmat, että olen yrittänyt vähän ulkoilla ja olla oikeastaan tekemättä mitään suurempaa. Sekin tekee välillä hyvää ololle ja mielelle :)Eilen kävin pitkästä aikaa jumpalla ja tekipä hyvää, nyt on kyllä paikat kipeänä...no, tietää tehneensä :)

Remontti ollut nyt ns. jäissä, koska koko kaupungista oli meidän listamalli loppunut. Nyt odotetaan tilausta, että saahan viimeistely hommat tehtyä.Kerroinki aikaisemmin, että olohuone/ruokailutilaan väliin on suunnitteella kaapisto. 

Sopivaa mallia en sitten löytänyt, joten teetin sen työpaikkani kautta eli keittiöfirman kautta.Nyt saan sopivan kokoisen ja värisenki. Tulossa on siis puhtaanvalkoisella rungolla ja ovilla oleva kaapisto.Kaapisto on tarkoitus laittaa lattiasta irti, joten saa kevyeemmän ja ilvamamman ilmeen.Oviin tulee pomppusaranat, joten vetimiä ei tule ollenkaan.Sivu, ylä ja alalevyt tulevat yhtenäisestä levystä, näin ollen ei tule yhtään saumaa.

Pidetään peukkuja, että listat ja kaapisto tulisivat loppu viikosta, niin nytkähtäis remontti eteenpäin ja sais alkaa siivoamaan pikku hiljaa taloa oikein kunnon kädellä. On tarkoitus vähän karsia tavaraa ja käydä varastoja läpi.


Hyvää alkavaa viikkoa sinne ja kiva ko 
kävit :)

                     Päivi S

4 kommenttia:

 1. Piän peukkuja pystyssä, että pian saatte nuo puuttuvat jutut, varmasti jo haluttaa remppa lopetella ja just päästä siivoilemaan ja nauttimaan uuesta kodin ilmeestä!
  Pistähän sitten kuvia joka suunnasta, mukavaa nähä uudistuksia:)

  On ollu kyllä niin upeat kelit, tääläki on viikonloppu nautittu ja viikolaki aina ko töiltä ehtii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Sari haluttais jo saada tämän remontin päätökseen. Aloitin nyt heti aamusta komeron siivouksella, pakko tarttua jo tähän kaokseen. Kuvia varmaan laitan tulemaan ko olen saanut kaiken paikoilleen ja siivottua :).

   Eilen oli kyllä mahtavan lämmin ilta ja nyt olikin jo heti viileämpi keli. No, toivotaan että vielä saisimme nauttia lämmöstä.

   Kuulemisiin :) Päivi

   Poista
 2. ...siis pidetään....en kyllä kestä, kun aina noita painovirheitä juuri minun tekstiini pukkaa..:D

  VastaaPoista