lauantai 24. lokakuuta 2015

Myy kolme ja osta yksi suosikki...


 Oona 11v. Otos tänä aamun

Olen pikku hiljaa myynyt sellaisia tuotteita, mistä ei  ole enää  kotona löytynyt paikkaa tai tyyli on vaihtunut siitä kun  tavaran ostin. Pitäis ottaakki sellainen käytäntö aina, että ko ostat yhden tavaran...niin luovut ainakin kahdesta kolmesta tavarasta. Näin ei varastot ja kaapit täyty turhista tavaroista. Monia tuotteita/huonekaluja olen haaveillut vuosia ja pikku hiljaa kerännyt niihin rahaa.By Lassenin tuotteet ovat yx suosikkejani.  Ostin yhden By Lassenin tuotteen lisää ko sain rahaa kirppis myynneistäni.By Lassen  Kubus Bowl kulho ja Kubus 4 kynttelikön olen ostanut vajaa pari vuotta sitten. Tuoteperhe kasvo Kubus 8 kyntteliköllä. Tykkään, että saman sarjan tuotteita on samassa tilassa.  Tuo yhtenäisyyttä.


Uskon, että kynttelikköä tulee paljon pidettyä ruokailutilan puolella. Isot kynttilät tuo kivaa juhlan tuntua. Haaveessa olis vielä saada iso kulhoki, pitää vielä muutama tuote saada myytyä kirpparilta. Tykkään näitten kantikkaasta ja yksinkertaisesta muodosta, Ovat metallia ja kestäviä.

By Lassenin Stropp koukut odottaa vielä asennusta wc-tilaan.

Onko sinulla joku sarja tai tuote mihin olet ihastunut?

Kiva ko kävit lukasemassa :) ja kivaa lauantai iltaa sinne ruudun toiselle puolelle!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Irmastiina. Mie kans tykkään :) Viikonloppuja sinne!

   Poista
 2. Mukavaa lauantaita Päivi <3
  Tuo kynttelikkö on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Just tultiiin kattomasta Napapiirin Sankarit 2. Huh, ko sai vedet silmissä nauraa. Yhessä kohassa nauroin jo niin paljon, että alko jo hävettään :) Kynttelikkö on kyllä kaunis, yx suosikki esineistä tällä hetkellä. Jouluna voi sitten vähän laittaa joulu ilmettäkin tähän :)

   Poista