torstai 17. joulukuuta 2015

Diy- joulukortit

Eilen aloittelin joulukorttien teon ja nyt on melkein kaikki valmiina, muutama kortti pitää vielä tehdä.Viime vuonna tein myös kaikki joulukortit itse ja samalla teemalla mennään nytkin eli kuusi teemalla.

Tästä pääset kurkkaan viime vuoden joulkortti askartelun KLIK

 Nyt näyttää siltä,ettei joulukuusta tule meille ollenkaan. Olisi eka  joulu :( Ei ole oikein paikkaa kuuselle, jos en sitten oikein pientä kapeaa kuusta löydä mistään ruokailutilan nurkkaukseen? Siihen pitäis olla mahdollisimman kapea, ettei mene liian ahtaaksi tila ja nimenomaan aidon kuusen haluan.


Viime vuonna tein joulukuusenkoristeita Darwin massasta ja nyt otin ne käyttöön, kun tein joulukortit. Jos se joulukuusi meille tulee, niin tekasen sitten uudet koristeet. Neiti on kyllä sitä mieltä, että kuusi pitäis olla :)

Tästä pääset viime vuoden Darwin massa askarteluun KLIK


Ostin valmiita korttipohjia. En löytänyt sopivaa väriä, joten päädyin siniseen. No. onhan se niin kuin taivas.


Tarvikkeet


Korttien sisäpuolelle liimasin netistä haetut jouluiset laulunsanat.


Kuuset eivät ihan riittäneet, joten otin myös tähdet käyttöön.

Netistä tulostin jouluisia pakettikortteja ja leikkasin ne soppelin kokoisiksi ja valmiisiin kirjekuoriin liimasin ne taakse kiinni. Antavat pientä piristystä kirjekuorille. 
Tampereen Säästötexsistä ostin pienen paketin Darwin massaa. Löyty tällainen pieni sopiva paketti, josta saan lisää koristeita tehtyä vielä muutamaan korttiin.Onko siellä ollut korttipaja käynnissä?

Terkuin.


2 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita kortteja olet tehnyt. Nyt iski taas harmistus kun tämä oli ensimmäinen vuosi kun en tehnyt itse kortteja vaan ostin ne ihan kaupasta. No askarteluvähyyden tasapainottamiseksi päätin yhtenä iltana alkaa pakertamaan pakettikortteja ja niistä tulikin sit ihan kivja. Nyt on sentäs jotain itsetehtyäkin.
  Ihanaa joulua Päivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun on kotosalla, niin on aikaakin enemmän väsätä kaikkea kivaa...muuten varmaan jäis vähemmälle. Täällä kans pitäis pakettikortit väsätä muutamaan pakettiin. On se kiva kun saa jotain ite tehtyä ja viä ystäville, että on vähän nähnyt vaivaa. Paketit jää tänä vuonna aika minimiin ja onneksi lapsillakaan ei ollut kauheita toivomuksia. Ihanaa joulua sinne Nanni <3

   Poista