maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulu ohitettu


Joulu meni perinteisen mukaan anoppilassa hyvin leväten ja syöden. Osa porukoista oli aattona vielä kipeänä, joten aatto meni hyvin hyvin rauhallisesti.

Lapset saivat enemmän lahjoja mitä olivat toivoneet ja ite sain mieluisen lahjan, nimittäin uuden sähkövatkaimen, joka onki ollut jo pitemmän ajan rikki. Nyt voin perunamuusikin muusata kunnolla, aikaisemmin muusanut perinteisellä puisella perunemuusi "nuijalla"...tai mitä nimeä siitä nyt käytetään? Saanut vähän tästä nuhteita, kun muusista ei tule niin hyvää kuin ennen.

Jouluruoka kiintiö alkaa olemaan omalta osalta jo täynnä, joten ihanaa palata normi kotiruokaan. Karkkilakkokin pysyi jouluna, vaikka suklaata oli joka puolella tarjottavana. Hyvä mie :) Torttuja ja muita leivonnaisia tulikin kyllä syötyä senkin edestä.

Nyt nuorimmaisella neidillä jatkuu vielä joululoma, muu väki onkin töissä. Joten ollaan neidin kans päivät kotosalla ihan kahdestaan. Ehkä otetaan joululahjaksi saadut lautapelit esiin ja pelataan joku päivä. Neitikin heräsin tänään vasta yhden maissa, joten rytmi on ihan sekaisin. No, eiköhän se tästä tasoitu viimeistään kun koulu alkaa.Pidän nyt tarkoituksella vähän taukoa blogini kirjottamisella ja muistutan, että käykään osallistumassa kivaan lämpöiseen arvontaan ja pääset sinne tästä Klik.Ihanaa loppu vuotta kaikille!!!

Halein4 kommenttia:

  1. Miten hyväntuulinen lumiukko ♥ Mukavaa vuoden vaihteen odotusta!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Löysin kuvan vuosi aikaa netistä ja minusta oli hauska kuva. Ollut tarkoitus tehä pihalle samanlainen, mutta niin vähän lunta ja nyt ihan hanki kelit eli ihan jäässä kaikki. Kuva tulee varmasti omasta ukosta,siis lumiukosta, hih :)

      Poista