maanantai 14. joulukuuta 2015

Yläkerran jouluEilen laittelin pikkasen joulua yläkerran aulaan, jouluvalot vielä puuttuu ja saattaa olla etten edes laita sinne kuin korkeintaan joulutähden ikkunaan. Oona onkin saanut oman huoneen koristella ja neiti ilmoittikin, ettei haluaa laittaa kuin jouluvaloja. Kyselin, etteikö laiteta yhtään punaista väriä huoneeseen tai jotain joulukoristeita. Vastaus oli: En halua kuin jouluvalot, joten sillä mennään. Vanhin tyttö saa oman huoneen koristella, jos haluaa. Uskon, että sinnekkin tulee vain jouluvalot.

Yläkerran aulan koristelin jo olemassa olevilla koristeilla, yhtään uutta koristetta en ole ajatellut jouluksi hankkia. Joulutähden varmaan joudun kuitenkin ostamaan, koska kaikki alakerrassa käytössä.


Kirppari hintaan ostettu Le Klintin lamppu on aseteltu paikoilleen ja uusi vaaleampi matto on lattiassa. Tykkään kummastakin tosi paljon, huoneesta tuli ihanan raikas ja valoisa. Olen tässä huomannut, ettei musta ole minun väri. Ei ainakaan isoina pintoina, pieni ripaus tehosteena menee. Tykkään kyllä toisilla katella ja tuo särmää sisustukseen. Olen ehkä enemmän pehmeitten värien ystävä eli maanläheiset värit.


Joulua toin yläkertaan yhdellä kuusenoksalla, johon ripustin muutaman joulupallon. Piparkakkutalo purkissa ja tonttu tuo pienen väriläiskän pöydälle. Aulassa mulla on ollut nämä paperiset tehdyt tuikkukipot pöydillä, joissa on led kynttilät sisällä. Voi huoletta jättää ylös palamaan.


Kirpparipulloon laitoin muutaman lehtikuusen oksan. Lepakkotuoli ja rahi antaa sopivasti väriä huoneeseen. Nyt muuten löysin nahkaliikkeen. mistä saan ostettua uuden aidon nahan tuoliin ja rahiin. Saa ripulikakan väri väistyä, näin lapset värin ilmaissu :) Lasten suustahan se totuus tulee.


Maton vielä ajattelin kääntää toisinpäin. Sitten kun saan remontista jääneen lautakasan pois tieltä.
Saa nähä, koska saan hankittua verhot tilaan? Silmä tottunut kummasti.


Pitää alkaa pukemaan vaatetta kunnolla päälle, täällä nimittäin pakkaskeli ja lähteä viemään arpajaispalkinto postiin. 

Ollaanpas taas kuulolla ja kivaa alkavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle :)


HALEIN
4 kommenttia:

 1. Ompas tyylikästä!
  Täälläkin kova pakkanen ja tuntuu tosi tosi kylmälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3 Täällä kans pakkasta ollut -12 astetta ja heti tuntui niin kauhea kylmältä. Kylmä tuuli täällä ollut. Ihanaa kun on lunta ja pikkuinen pakkanenkaan ei haittaa :)

   Poista