torstai 7. tammikuuta 2016

Kevään sisustus mielessä

Hyvä syy olla sisällä, kun pakkasmittari näyttä -28 astetta. Nyt taitaa olla koko suomessa kunnon pakkaslukemat. Pakkaskelit ovat siitä mukavia, kun voi laittaa takkaan tulen, sytytellä kynttilöitä mielin määrin ja käärityä peiton sisälle. Itellä ollut vähän kurkku kipeänä, joten olen lämmitellyt glögiä ja tänään ajattelin vielä leipassa tortu, nimittäin muutama levy on pakkasessa kutkuttelemassa ja luumuhilloakin on vielä sen verran jäljellä, namskis :)

No, joulu ei enää ole mielessä kuin makujen suhteen. Eilen otin viimeisetkin joulukoristeet pois ja tänään lensi kuusi pihalle. Samalla nakkasin myös kaikki petivaatteet kartanolle, saa pöpöt kunnolla kyytiä. Eilen kun karsin kaikki joulukoristeet pois, niin aloin jo miettiin kevään sisustusta ja samalla selailin viime vuotisia kuvia arkistosta. Kevät mennään aika pitkälti ns. vanhoilla jutuilla, muutaman uuden pienen jutun tilasin eilen...siitä myöhemmin. Värit ovat aika pitkälti selvät eli hyvin keväiset :)

Tällä hetkellä mielyttää silmää vaalean puunsävy, vihreän ja harmaan  eri sävyt, jotka tuovat kivaa piristystä ja kontrastia valkoisen rinnalle.

Uusilla viherkasveilla ja tuoreilla kukilla tuodaan kevään sisustus.Ripaus vaaleata puuta.Joko siellä on kevään sisustus tai remppahommat mielessä?

Kevään aikana on tulossa pientä remonttia, lähinnä yläkertaan.Oonan huone saa uuden raikkaaman ilmeen eli mustat seinät saa nyt väistyä myös neidin mielestä ja tarkoitus kaikki keskeneräiset työt sisällä saattaa loppuun listoja myöten.. Keittiökin ehkä kokee pienen muutoksen, katotaan nyt mihin rahkeet rittää. Kesällä olis mukava saada vähän pihahommia myös aikaiseksi, muutama pensas pitäis siirtää ja muutama liuskekivi laittaa paikoilleen ym... Viime kesä oli ilmojen suhteen huono pihatöille ja työt vähän rajotti tekemisiä. Miettinyt ihan listan tekoa, että mitä pitäisi vuoden aikana saada aikaiseksi ja tehtyä, tuleekohan siitä sitten stressilista?

Kivaa loppu viikkoa sinne, onneksi on monelle lyhyt työviikko. Täällä vielä nukutaan pitkiä aamuja, Oonalla alkaa vasta maanantaina 11.1.2016 koulu, joten loppuun asti naatiskellaan neidin kanssa :)Heipat täältä :)
9 kommenttia:

 1. Minulla kummittelee ajatuksissani S niinkuin sormipaneeli, saas nähdä toteutuuko tämä ajatus... Instan kautta löysin tänne ja nyt keikun lukijoissa epämääräisenä mustavalkoisena töherryksenä...
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seuraamaan blogiani :) Ihan hyvältä näytät kuvassa.
   Kaikkea hyvää keväseen sinne!

   Poista
  2. Nyt huomasin, mitä kuvaa tarkoitit.Taitaa olle converseista kuva :)

   Poista
 2. Kivoja kevät suunnitelmia sulla sisustuksen suhteen Päivi:)
  Mukavaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sari :) Joo, innoissaan odottaa kevättä ja varsinki aurinkoa. Samoin sinne ja kivaa viikonloppua, huomenna jo perjantai :)

  VastaaPoista
 4. Näillä samoilla elementeillä mennään meilläkin. Ja vihreää kaipaa keväällä, toki siihen kevääseen on vielä matkaa:). Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä tuo kummasti kevään ja kesänki tuntua, jotenki kaipaa vähän väriä, kun kaikki on melkein valkoista sisällä ja ulkona :). Pienillä jutuilla tuodaan väriä ja keltaista taas pääsiäiseksi :) Samoin sinne kivaa viikonloppua!

   Poista
 5. Vihreä on omakin lempparini! Ihania kevätsuunnitelmia sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on ollut aina suosikkivärini, varmaan siksi kun olen niin niin kesäihminen :) kuin olla voi. Kiitos, odotan innolla että pääsen siustamaan,kun saan paketin postista. Kivaa viikonloppua sinne Kotilaituriin <3

   Poista