keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Uusi harrastus

Selailin koneelta kuvia ja löysin sieltä nämä ihanat tallentamani kuvat. Kuvat on otettu vanhimman tytön  ja kummityttöni piirrustuksista. Aivan ihania töitä, olispa itelläkin tuo taito. Kaksi ensimmäistä työtä on tyttöni Elisa piirtänyt ja loput ovat kummityttöni Janniinan töitä.No, olen ajatellut ottaa ns. härkää sarvista ja alkaa taas piirtään/maalaamaan...kun tämä luovuus on nyt päällä. Olen pitkään suunnitellut, että maalaan sohvan päälle taulun...jos alottais ekana ihan pienemmällä työllä kuitenkin :).

Ylä-asteella tykkäsin piirtämisestä ja piirrustus olikin 10. Nyt on varmaan  kulunut yli 30 vuotta, etten ole pahemmin piirtänyt ja taito on kyllä niin ruosteessa. Tikku-ukko  ja päivänkakkara menee nippa nappa. Loppuviikosta ajattelin mennä ostaan tarvikkeet ja aloittaa tämän uuden harrastuksen. 


Taitavia neitejä kumpikin ja kiva kun harrastus on kummallakin jatkunut. Itteä harmittaa kun ei ole ylä-asteen jälkeen pahemmin kynään/pensseliin tarttunut. Saa nähdä kuinka kauan harrastus jatkuu. Sisko kyllä tässä heitti jo tilauksen, että saan heidän sauna/vieras mökkiin maalata taulun :). Haaste otetaan vastaan, mutta eri asia päätyykö seinälle.

Heipat taas!!!
4 kommenttia:

 1. Onnea uudesta harrastuksesta, mielenkiintoista nähdä, millaisia taideteoksia syntyy? :) Kylläpä tytöt on hyviä piirtäjiä!
  Mullaki molemmin puolin sukua hyviä piirtäjiä, mutta itte olen aivan surkea siinä lajissa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä kehtaako edes pahemmin Sari niitä minun taideteoksia esitellä...katotaan :). Multa ei noin hyviä töitä voi edes odottaa. Älä sano,oletko kokeillut piirtämistä?

   Poista