perjantai 29. tammikuuta 2016

Yllätys väri/ale ostokset


Muistan kun olin töissä ja sinne tuli nämä Tikkurilan tuntokartat, olin ihan haltioissaan näistä väreistä. Ihania maanläheisiä värejä, värit  otettu suoraan luonnosta. Aika pitkälti kodin sisustus on myös maanläheinen, välillä pientä ripausta tuodaan värikkäillä tyynyillä yms. Edellisestä postauksesta huomasitte, kuinka pienellä jutulla saa ihan eri näköisen olohuoneen ilmeen kun on neutraalin väriset huonekalut, vaaleat seinäpinnat eli  lähinnä isot pinnat ja lisää vain muutaman värikkään tyynyn yms.

 Aika pitkälti myös vaatekomeroni sisältää neutraaleja vaaleita värejä, varsinkin kesäisin. Talvisin astetta tummempia värejä. Uskon, että monella sisustuksen ja vaatetuksen värit kulkevat käsi kädessä.

Nyt vuoden alussahan mulla loppui vuoden vaateostolakko ja nyt tammikuussa en ole  edes kierrellyt ale myynneissä. Hyvä minä :). Levin reissultahan ostin uudet jumppa kengät, jotka sattuivat  silmään ja olivat -50% alennuksessa. Tänään löysin Intersportista -30% alennuksesta kivan aluspaidan, jota olen aina välillä käynyt "hipelöimässä", kun on ollut normi hinnalla. Tänään kuitenkin sen sitten ostin, kun hyvä ale sattui silmään ja sopiva kokokin oli jäljellä. Kummatkin ostokset ovat kyllä itselleni ihan yllätysvärejä. Aikaisemmin kaapista ei löydy samaa väriä kuin Peakin huppari ja Puman collage takki. No, vähän pirteyttä harmaaseen talveen. Pinkki kyllä natsaa kivasti harmaan kanssa.


Niken uudet jumppakengät. Tarkoitus näitä lähinnä käyttää Pumpissa ja muissa jumpissa, missä ei ole hyppysarjoja.





Kari Traan ihana lämmin aluspaita.






Onko siellä tehty hyviä ale löytöjä nyt tammikuussa ? 

Yritän tänä vuonna vain ostaa mitä oikeasti tartten ja en löytäis komerosta yhtään vaatetta loppu vuonna, missä olis hintalappu roikkumassa :). Olen oikeastaan melkein kaikki vaatteeni ostanut ale myynnistä ja aina suuntaakin monesti ale tangoille. Tietysti nyt joskus on poikkeus tilanteitakin :). Säästää pitkän pennin.


Perjantain peili selfie, taidankin suunnistaa käveleylenkille. Täällä nimittäin ihana ilma ja vain -2 astetta pakkasta.



Bye,bye...



Kivaa viikonloppua kaikille!!!




6 kommenttia:

  1. Ihanan pirtsakat lenkkarit ja tuo paita!
    Ale jutuista kyllä löytyykin toisinaan vaikka ja mitä:)
    Ihanaa, kun ilma on lauhtunu, mieki aattelin päivälä suunnistaa lenkille. Kivat lauantait sinne! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sari. Väri oli kyllä itellekin yllätys :) Kivaa lauantaita sinne. Me lähetään nyt isolla poppoolla syömään ja teatteriin eli kiva ilta tulossa :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja vaatteita olet ostanut :)

    Eilen tein KappAhlissa vaikka mitä ale-löytöjä, hintaa jäi vain 5-10€/vaate, oikeat hinnat pyöri 30-40€ tietämillä, osa ylikin. Ja yleensä en ole ikinä sieltä itselle aiemmin mitään ostanut, olin kyllä niiiiiin innoissani näistä löydöistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun olet tehnyt edullisia ostoksia. Mieki löysin kivan takin kevääseen Cina trikoosta, mutta pitää odottaa alennusta. En tiedä onko siellä pahemmin alennuksia mistään?

      Poista
  4. Siis vuoden vaateostolakko? Voi kääk, arvostan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iloinen kulkuri. Joo, vuoden lakko oli. Ainoa mitkä ostin vuoden aikana, niin pipo ja veljen pojan häihin kengät eli ei huono saavutus.

      Poista