torstai 25. helmikuuta 2016

Kutsu lehteen

Heippa, pitkästä aikaa.

Täällä ollut sellaista haipakkaa,etten ole pahemmin kerinnyt edes tänne kirjoittelemaan. Nyt päätin, että teen tällaisen pika postauksen ennen kuin lähen itteäni liikuttamaan tuonne jumpalle. Toivottavasti ei ole kauheasti kirjoitusvirheitä.  (käyn myöhemmin sitten korjailemassa :).
On ollut koulua, gaala-iltaa, kurssia ja pientä projektia, kaikki kuitenkin olleet kivaa tekemistä. Olen silti yrittänyt vähän pitää omasta kehostakin huolta eli käydä jumpilla ainakin sen kaksi kertaa viikossa, miten  aikataulut antaa myötä kun on vielä Oonan harrastuksiin kuskaamista. Kylläpä te perheen äitinä/iskänä tiedätte, että joskus mennään tukka putkella joka paikkaan ja yritetään joten kuten piettää palaset kasassa.Monet ovat varmaan lukeneet uuden Kotiblogit lehden, johon myös blogini pääsi mukaan :).
Huomasin, että tänne pohjoiseen on lehti ilmestynyt moneen paikkaan, ettei vaan R-kiskaan. Hyvä juttu!Miten sitten lehteen pääsin? No, noin tammikuun puolessa välissä sain S-postiini viestiin Kotiblogit lehden toimittajalta, että on seurannut blogiani ja lähdenkö lehteen mukaan. Olin tästä otettu ja ylättynyt. Tietysti lähin innoissaan mukaan ja otin haasteen vastaan.  Jutullaan uudet blogit saavat tunnettavuutta. Aihe oli jotenkin näin remppaa kohti keväseen ja juttu piti olla tottakait keväinen. Vastonkäymisiäkin tuli, tulin nimittäin tosi kipeäski ja yhdessä välissä ajattelin että saa nahdä saanko jutun aikaiseksi. Halusin ottaa uudet kuvat lehteen ja keksiä jotain uutta juttua lehteen. Haastetta oli myös kuvien otossa kaamos aikaan :). No, kuumetokkurassa keksin tämän tapettiryijyn, josta olenki saanut vain postiivista palautetta .
Lapset kotona ei oikein lämminneet idealleni, mutta vielä tuossa olohuoneen seinällä ryijy kiltisti roikkuu.
Toinen ideahan oli tämä festivo kynttiläjalat, jotka muutin ns. yhden kukan maljakoksi ja onki kiva kuulla tuolta kentältä, että moni on ideaani hyödyntänyt. Kiitos kaikille kivoista kommanteista tuonne kommenttikenttään mitä ootte laittanut ja mitä olen tuolla kentältä saanut palautetta. Kaikki palautteet ovat lämmittäneet tosissaan sydäntäni ja olen huomannut ,etten tätä blogia ihan turhaa kirjoittele.Yksi hyvä kysymys tuli lukijalta tuolla kentällä, että onko ne kaikki tavarat teidän mitä on kodissasi?
Kyllä on :) Tietysti jos on jotain arpajais juttuja tai yhteistyö juttuja jonkun kanssa, niin yleensä ne kyllä sitten mainitsen, jos joku tavara on kokeilussa tai lainassa kuvauksen ajan.

Apuva, tätä kirjoitusta nyt tuli...piti olla pika postaus. Nyt pitää suunnistaa tukkaputkella jumpalle ja illalla vielä uppoutua koneen ääreen tekemään koulutehtäviä. Kummasti kyllä jaksaa, kun käy välillä liikkumassa. Suosittelen :).

Halein6 kommenttia:

 1. Hyvä juttu oli kodistanne lehdessä, heti piti käyä ostamassa ja hyvä kun täältäki niitä sai!
  Onnea vielä kerran homman johosta, huippua!

  Mukavaa tulevaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Kiva lehti ja hyvä kun lehteä saa nyt monesta paikkaa.

   Mukavaa vko loppua myös sinne!

   Poista
 2. Onnea! Lehden ostin heti kun ilmestyi ja kyllä huomasin ja luin juttusi. Hyvä siitä tuli,vaikka epäröit. Onnea vielä kerran :)

  VastaaPoista
 3. Teillä on kaunis koti, ansaitsee paikkansa lehdessä :)

  VastaaPoista
 4. Teillä on kaunis koti, ansaitsee paikkansa lehdessä :)

  VastaaPoista