sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Huutokauppakeisarilla

Se on sitten vasara hinta...

Pari päivää ollaan taas menty tukkaputkella joka paikkaan. Pitkäperjantaina kello soi 5.45 ja starttasimme auton kohti Palsanmäkeä. Olemme innokkaasti koko perhe seuranneet televisiosta huutokauppakeisaria ja puhuneet, että tuolla olisi kiva käydä joskus. Ekana oli kyllä suunnitelmissa, että kesällä lähdettäis käymään, mutta pääsiäiseksi ei ollut mitään tarkempia suunnitelmia, joten auton suunta sinne.

Huutokauppa alkoi klo.13.00, mutta näyttö alkoi jo klo.11.30. Olimme perillä vähän jälkeen puol kaksitoista ja porukkaa oli ko "pipoa". Ennen huutokauppaa, pithän sitä maistaa kunnon rähmäpullat ja Markun makkarat syötiin tullessa ja mennessä.


Muutama kuva sisältä

Heli kirjoitti ison pinon nimmarilla varustettuja kortteja
Poseraukset saa nyt loppua ja itse asiaan...
huutokauppaan.Perinteeksi muodostunut kuparipannu on aina huutokaupan ensimmäinen huudettava ja tämä oli Ilmarilla päätavoite, että saa just tämän ensimmäisen pannun itselleen huudettua. Meillehän se loppujen lopuksi päätyi, aika kovaan hintaan kylläkin...nimittäin 90 euroon. Toiseksi korkein hinta kuparipannusta, aikaisemmin ollut 94 euroa. No, pannu menee paraatipaikkaan 1800-luvun vanhaan taloon, muitten kuparipannujen viereen muistoksi.Ite himoitsin tätä isoa aurinkopulloa, mutta hinta nousi liian suolaiseksi, joten pullo meni :(.
Keltaista pientäkin huusin, mutta sekin meni kyllä hyvään hintaan :(.
Ihan tyhjin käsin en halunnut jäädä, joten pakko oli jotain muistoksi tältä reissusta ostaa, vaikka vatsa oli hyvin ravittu rähmäpullilla ja makkaroilla.


Kannut nousivat huutokaupassa jopa melkein tuhanteen euroon ja pöydällä olevat patsaat nousivat yli 300 euroon.


Ite lähin tyytyväisenä Iittalan kirkas vati kainalossa ja Markun paistamat kärkkärit nassussa.Vati on Iittalan rengasvati. Onko teille tuttu?

 Itelle ei ole ainakaan koskaan tullut vastaan. Tykästyin vadin yksinkertaiseen muotoon ja kevyeen jalkaan, joka jättää vati osan ns. ilmaan.


Vadin laitoin olohuoneen puolelle ja laitoin siihen kolme keltaista narssisin oksaa koristamaan. Mitäs tykkäät maljakosta? Mie ainakin oon ihan "myyty".

 Mie taidan suunnata ulos kans. Oona lähtikin jo  laskettelemaan kaverin kanssa, nimittäin neidillä koko ensi viikko lomaa.Oikein aurinkoista ja energistä pääsiäispäivää sinne kaikille!!!

Palataanpas taas :)


8 kommenttia:

 1. Hieno vati.
  Mekin olemme seuranneet ohjelmaa ja aikomus on kesällä mennä ihan livenä katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vati on kyllä kiva :) Suosittelen kyllä lämpimästi mennä käymään, hyvissä ajoin vain liikkeelle että mahtuu istumaan kunnolla :)

   Poista
 2. Kiva pääsiäisreissu teillä! Meki hellun kanssa ollaan huutokauppakeisari faneja, joten täytyy meänki varmaan lähteä kesällä käymään Palsanmäellä :) Ja hienon vatin olet kyllä löytäny! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti Janina kannattaa käydä. Eikö kesällä auton nokka kohti Palsanmäkeä :).

   Poista
 3. Mielenkiintonen reissu, tuolla olis kyllä mukava poiketa!
  Upea vati!

  Kivaa pääsiäisen jatkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesälomareissu tytön kanssa :) ja isännältä iso pino seteleitä mukaan. Käteinen vain muuten käy ostoksiin.
   Nyt vadin alkuperä tiedossa, laitan tässä siitä päivitystä. Nyt nukkumaan, aamulla koulu taas kutsuu. Ihana ku vaihtu kesäaikaan, valoisaa pitkään :).

   Poista
 4. Pidän blogistasi ja siitä kirjoitat omalla murteella. Kuitenkin olisi yksi kehittämisehdotus nimittäin kuvien laatu. Kuvat ovat jotenkin epätarkkoja,sameitakin. Blogissa kuvilla on iso merkity että ne ovat laadukkaita. Hyväkään kuvakulma ei pelasta kuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madde. Olen samaa mieltä kuvien laadusta :). Osa kuvista otettu kännykällä ja välillä järjestelmäkamera oli neidillä ja säätöjä ei ehtinyt kattoa. Säädöt on kyllä itelläkin välillä hukassa ja kuvankäsittelyohjelmaa en käytä tai osaa :). Kurssikaverini onneksi luvannut opettaa säädöt kameraan :). Kiitos kommentistasi ja kivaa tulevaa vko loppua sinne!!!

   Poista