tiistai 19. huhtikuuta 2016

En ole katkera, mutta kuitenkin...


En tiä onko katkera väärä sana, mutta kuitenkin...

Luen kateeliisena muitten blogi postauksia ja kattelen heidän ottamia kuvia lumettomasta pihasta. Monet miettivät jo puutarha istutuksia ja terassin sisustusta ja kuinka juovat aamukahvinsa lasitetulla terassilla. Lumesta ei tietoakaan.

Olin muutaman päivän ihan innoissaan, kun vettä tuli kaatamalla ja lumet sai kivasti kyytiä.Tänä aamuna kun hain postia, niin ...ei voi olla totta, yöllä oli tullut lunta!!!  Maa ihan valkoinen. Kenties vanhan lumen surma, toivottavasti!Olen tässä vuoden verran ottanut kuvan suurinpiirtein aina samasta paikasta eli meidän ns. kotikadusta. Hauska seurata miten luonto muuttuu ja täytyy myöntää, että onhan se kiva, kun on nämä vuodenajat. Vaikka joskus kyllä haaveillut, että olisi kiva asua ainakin vähän aikaa ulkomailla jossain lämpimässä.


KotikatuEiköhän sitä tälläkin kohta pääse nauttimaan terassikeleistä ja ottaan kalman kalpeille sääreille vähän aurinkoa :)

Tämä viikko on aloitettu kouluhommilla ja katottu sisustusjuttuja tuleviin projektiin. Oman kodin sisustaminen on jäänyt vähemmälle eli mitään järisyttävää ei ole tapahtunut :). Onneksi on nuo kivat projektit työn alla.Kivaa tiistaita sinne kaikille, täältä lumisesta Torniosta!!!

10 kommenttia:

 1. Lunta/räntää on tullut tääläkin koko päivän. Kyllä mieki niin haluaisin että tuo lumi sulais pois mutta siinä taitaa mennä vielä useampi viikko. Mukavaa tiistai-iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oulussakaan ei enää paljon yhtään lunta, epistä :(. Joo, näistä keleistä ei täällä voi koskaan tietää miltä maa näyttää kun aamulla herää. Toivossa hyvä elää :)

   Poista
 2. Olipas mukavasti kirjoitettu. Kesä tullee mieleen tuosta ihanasta varvas voikukka kuvasta ♡ Aivan ihania kuvia☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna .). Toivottavasti äkkiä tulis lämpimät kelit.

   Poista
 3. Tennarit kerkes vetää jo kaapin pohjalta, mutta eilisen myräkän jälkeen nilkat oli sen verran jäässä että tais vaihtua kengät. Kyllä se kevät vielä tulee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä :). Meinasin jo viikonloppuna alkaa kaivaan kesäisempiä vaatteita esille,mutta jos malttais vähän aikaa vielä. Herrran pieksut...sehän onki Vappu kohta ja vielä näin paljon lunta jäljellä :(. Kivaa viikkoa sinne!!!

   Poista
 4. Älä sure...syksyllä me täällä etelämmässä ollaan kateellisa teidän lumesta..:)

  VastaaPoista
 5. :)...Nyt tuli täällä lumi ihmeen myöhään. Sitten kun sitä kerran tuli, niin ei meinannut millään hellittää :).

  VastaaPoista