sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Keittiöön uutta hyllysysteemiä/Arvonta suoritettu!!!

Remontit taas mielessä...

Blogini nimeä kun mietin reilu vuosi sitten, niin ensimmäisenä tuli mieleen talomme ja  ikuisuus projektit :).

Kotiblogit lehdessä, kun oli juttu blogistani, niin kirjoitn, että vanha talo ei ole koskaan valmis ja tämä on niin  totta.

Koti muuttuu vuosien saatossa: Pienillä remonteilla, pienillä sisustus ratkaisuilla ja kun lapset kasvaa, niin tarpeet muuttuu. Vuoden aikojen mukaan kotia sisustetaan vaihtuvien tekstiilien ja tavaroiden asetteluilla eli siitä nimi blogiini Muuttuva Kotini Päivi S. Tässä tuli vähän siitä, mistä nimi on lähtöisin :).

Melkein tasan vuosi  sitten mietin keittiöön pientä remppaa, mutta se sitten jäi ns. suunnittelu asteelle. Tästä pääset suunnitteluun kurkkaamaan KLIK .

Aloimme  silloin tekemään isomman rempan wc. kuisti ja eteistiloihin eli kaikki laitettiin uusiksi, joten keittiö jäi kokonaan remontoimatta...

Nyt taas miettinyt keittiötä ja netistä katsellut kuvia, mitä kivaa sinne keksis. Haluasin tilaan sellaisen ratkaisun ,ettei tule heti vastaan ja olisi jotain uutta ja erilaista.

Liesituuletin on jo mielessä, joka näkyykin tuossa viime vuoden suunnitelmassa.Avohyllyjä silloin mietin monen moista ja nyt löysinki kivan idean. Saa nähdä, kuka tämän minulle toteuttais? Tässä tykkään tosi paljon, että ilmettä voi pikku jutuilla muuttaa. Lokeroita, hyllyn paikkoja ym. voi muuttaa tarpeen mukaan.Meille laittaisin ehdottomasti valkoisen elementin. Hyllyn ja lokerikoiden reunat voisivat olla puuviilua. Tausta voisi olla kauniin harmaan sävy, tuomassa pientä kontrastia.
Puutappeihin saisi kivasti leikkuulaudat ym.roikkumaan. Lokerikot vosivat olla 
isoimmat, koska kuitenkin puurohiutaleet ja muut pitää laittaa esille.Käytännöllisyys on joskus mentävän kauneuden edellä, vaikka joskus se on kyllä toisinpäin :).
Keittokirjatkin saisi kivasti esille, olehan kova laittaan ruokaa...öhöm:).


Tuotteita valmistaa Norjalainen Daretodesign. Ihastuin kertaheitolla heidän upeisiin ratkaisuihin ja jotka käy moneen tilaan. Ovat kyllä aika tyyriitä, mutta jos jonku saisin samalla idealla tekemään.No, ekana kuitenkin Oonan huoneen remontti. Pitää vain alkaa kirvesmiehelle soittamaan,että koska pääsis remontin kimppuun.Neiti jo kauan kinunnut, että koska, koska???

Mitäs muuten tykkäsit tästä avohylly ideasta?


Kevätmessu arvonta suoritettu!!!

Blogissa arpa onni suosi nimimerkkiä Nenna ja intagramissa Ninppeä. Voitot ilmoitettu voittajille ja onnea kummallekin voitoista!!!
Kivaa sunnuntaita sinne <3


6 kommenttia:

 1. Ompa kyllä hienot hyllyt, en ole tuomosia nähnytkään ennen.
  Olen kyllä niin sammaa mieltä siitä, ettei koti ole koskaan valmis ja ihanaahan onkin aina vaihela juttuja ja keksiä uutta, kuinka piristävää se on!!!!

  Mukavaa tulevaa viikkoa sinne, toivottavasti saat jonku tekemään tuomosen hyllyn:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä SAri, ettei ole mulle ainakaan tullut nämä missään vastaan. Joo, kotihan ei ole koskaan valmis...aika muuttuu ja makukin ainakin vähäsen :) Joo pitää piirtää valmiiksi suunnitelmani ja viedä jollekin, että tekis.

   Poista
 2. TUollainen avohylly ois kyllä niin ihana ja taitaa olla tän hetken juttu, ainakin monissa blogeissa vilahdellut samalla periaatteella. Voisin haaveilla itsekin vaan kuinkahan äkkiä sitä tuohonkin kyllästyisi??
  Vanhassa talossa on varmasti remppailtavaa kun tuntuu että tässä 6v ikäisessäkin talossa on. Ostaessa saimme valita materiaalit itse vaan eihän sitä ensi kodin ostajana silloin tosiaankaan osannut valita mitään kunnolla. Tai ainakin tällähetkellä tuntuu siltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle oli tämä systeemi ihan uusi, en oo törmännyt :). En usko, että välttämättä kyllästyis niin äkkiä, koska voi kuitenkin helposti muunnella tappien asnsiosta :)...No, kaikkeenhan tahtoo vuosien saatossa vähän kyllästyä kun pitempään kattoon :). Mie uskon, että se kolmas talo alkaa olemaan se ns. oikea...niinhän jotku viisaammat sanoneet.Oppii virheistä. Kivaa alkavaa viikkoa sinne Nanni!!!

   Poista
 3. Tosi kiva ratkaisu olisi tällainen hylly juttu. Miten on nuo opiskelijat jos heille voidi ilmoittaa tällaisen projektin js piitäsin kuvan ja mitat.Siellä tehdään hyvää työtä opettajan valvonnan alla. Mietipä sitä vaihtoehtoa:} Tuleeko Oonalle puuta huoneeseen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitää varmaan Sanna kysästä useammasta paikkaa tätä :). OOnakin ihastu tähän ratkaisuun, mitä oli nämä säilytysratkaisut. Puuta ehkä saatta vähän tulla, ei kyllä paljoa.

   Poista