lauantai 7. toukokuuta 2016

Arvonta

Ensiksi oikein hyvää tulevaa äitienpäivää kaikille äideille ja eritoten
omalle äidille <3


Nyt onki kiva laittaa näin äitienpäivän kunniaksi arvonta pystyyn. Kävin alkuviikosta kasvohoidossa Heidin luona ja Heidi antoi arvontaan Volyymiripset ja tietysti asennus kuuluu pakettiin :).Volyymiripsillä saat kauniit  ripset kesäksi ja tosiaan yksi onnekas saa tämän huipun palkinnon, palkinnon arvo on n.80 euroa. Volyymiripsien asennus tapahtuu Heidin Pretty Diamond liikkeessä.

Pretty Diamond avaa uudet tilat Ruotsin puolelle Haaparannalle kesäkuun alussa eli pääset samalla tutustumaan Heidin uuteen liikkeeseen ja vierailemaan samalla Ruotsin puolella. Heidillä on  nyt uudet Pretty Diamond fb-sivut, käyhän tutustumassa ja tykkäämässä sivusta. Kivoja juttuja tulossa sivuun...uutuuksia,tarjouksia, avajaiskuvia yms.

Arvonta ohjeet:

 • Kirjautuneet lukijat saavat aina automaattisesti yhden arpalipukkeen, kaikkiin arvontoihin mitä blogissani on eli nyt kannattaa viimeistään kirjautua lukijaksi. Käy kommentoimassa kommentti kenttään kenelle lahjottaisit volyymiripset ja muistathan laittaa yhteystietosi, että saan kiinni jos onni suosii.

 • fb-sivulla kun jaat tämän postauksen tai kutsut kaverin tykkäämään Muuttuvakotini Päivi S sivusta, niin saat yhden arpalipukkeen lisää. Merkkaa T&J viestiksi.

Arvonta-aika on 7-22.5.2016 saakka. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 22.5 klo. 22.00.Vielä onnea kaikille äideille <312 kommenttia:

 1. Voi kun kiva arvonta, osallistun tietenkin! :) Yhdellä siis mukana :)

  VastaaPoista
 2. Tää tulisi kuin tilauksesta. Olen katsellut Oulussa noita eri ripsien laittopaikkoja vaan arvaa raskinko laitattaa kun ne maksaa yli satasen. Haluaisin tuollaiset ihanuudet kesäksi eli olisinpa aivan megaonnellinen jos voittaisin <3

  VastaaPoista
 3. Yhdellä mukana. Onpa kiva arvonta, toivottavasti onni osuis kohdalleni.

  VastaaPoista
 4. T&J kahdella mukana.Ihana arvonta :) taina.paulin@gmail.com

  VastaaPoista
 5. T&J �� Jos mie en pääse niin isosisko Leena ottaa ripset varmasti.

  VastaaPoista
 6. Kahdella mukaan arvontaan! Oispa ihana saada viimein itselle kesäksi kunnon räpsyttimet, ei paljon meikkailuja tarviskaan :)

  VastaaPoista
 7. Kahdella arvalla mukana. Jos voitto sattuisi kohdalle olisi hyvä syy lähteä "ulkomaanmatkalle" täältä Oulusta. Kesälomareissulle Espanjaan olisi ihana saada pitkästä aikaa extraräpsyttimet! :)

  VastaaPoista
 8. Mahtis arvonta! Eli yhdellä arvalla mukana! :)
  Janina.riekkola@luukku.com :)

  VastaaPoista
 9. Kesäksi olisi ihana saada taas räpsyripset, eli itselleni taitaisin ripset ottaa :) taijjja@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Yhdellä mukana. Asun itse Kuopiossa, mutta jos voitto osuu kohdalle, on kai tultava sinne päin vierailulle:)

  VastaaPoista
 11. Mukana myös arvonnossa, varmuuden vuoksi osallistuminen näinkin vaikka lukija olenki �� . Äidilleni antaisin räpsyttimet ❤️

  VastaaPoista