sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Askartelua hyvällä fiiliksellä ja draivilla

Viikonloppu on taas kohta ns. "pulkassa". 

Eilen kokonnuttiin Hyväfiiliksen poppoon kanssa Kristan luo, jossa laitettiin hihat heilumaan ja askarteltiin kaikkea kivaa tulevaan uuteen Liikuntakeskukseen Hyväfiilikseen.Kerroinki jo aikaisemmin, että olen saanut kivan työharjoittelupaikan ja yksi on tämä hyväfiiliksen tilojen sisustussuunnittelu. 

Vähän taustaa...Soitin Sannalle (yksi omistajista) Hyväfiilikseen ja kerroin, että tarvitsisin työharjoittelupaikan ja olisiko heillä tarvetta suunnittelulle uusiin tiloihin. Sanna kertoi, että osa pinta materiaaleista on jo katottu ja Kristan sisko on tehnyt  opiskeluun lopputyön ja suunnitellut sinne sisustusta. Sanna sanoi, että hänen mielestä voin tulla mukaan suunnitteluun. Päätin vielä jutella Kristan kanssa ja Krista sanoi, että ilman muuta voit tulla mukaan, että hänen sisko  Katja on tehnyt lopputyön koulua varten ja ei hän usko, että pahastuu  jos tulen mukaan suunnitteluun. Päätin vielä kuitenkin soittaa Katjalle, koska en halunnut ns. "hyppiä toisen varpaille", reilupeli.

Hän oli innoissaan soitostani, että alan mukaan projektiin. Oltiinki heti samalla aaltopituudella suunnittelun kanssa. Uudet tilathan tulevat vanhan Lapin Kullan tiloihin ja isoista ikkunoista näkee hienosti Torniojoen virtaavan. Suunnittelussa on otettu huomioon luonto ja haluttiiin myös, että tehdään paljon itse ja hyödyntäen luonnonmateriaaleja. Lappi näkyy myös vahvasti mukana sisustuksessa ja huumoria unohtamatta. Vanhoja olemassa olevia kalusteita hyödynnetään sisustuksessa ja jotain uuttakin on jo ostettu.

Eilen tosiaan askarteliin uusiin tiloihin kaikkea kivaa ja kun luovia ihmisä ollaan varma kaikki, niin monta uutta ideaa  tuli lisää. Odotamme Katjan kanssa innoissaan, että pääsemme sisustumaan tilaa. Tarkoitus on ainakin vielä yksi askartelupäivä toteuttaa, koska moni ei päässyt nyt paikalle ja samalla kaikki näkee vähän mitä sinne on tulossa. Tällaiset yhdessä tekemisen päivät ovat kivoja ja kaikilla oli kunnon tekemisen meininki.Tankotassi ohjaaja Satu pääsi leikkaamaan oksia.
Katja ja vielä keskeneräinen työ.

Krista sai välillä sahata ja mie sain samalla kunnon märkiä pusuja ja ilmaisen kasvopesun :)
Päivän kruunas hieno aurinkoinen päivä ja kunnon maukas ruoka, namskis :)Kiitos kaikille kivasta päivästä <3
MUISTUTUS!!!

Vielä...olis aikaa osallistua arvontaan eli käyhän osallistumassa... pika pika. Arvonnan suoritan Suomen jääkiekkopelin jälkeen ja silloin ratkeaa kuka onnellinen on voittanut volyymiripset ( arvo n. 80 euroa).5 kommenttia:

 1. Oi mitä mahtavia tehonaisia siellä. Arvaa vaan kuka jännittää kiekkopelin lisäksi myös ripsien voittajaa. Voi kunpa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh...ei voinut mennä kuin oikeaan osoitteeseen, kun olit hehkuttanut ripsistä :) Onnea vielä tätä kauttakin!!!

   Poista
 2. Kiitos sulle tehomimmille!! Ilo tehä töitä teiän kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista