lauantai 14. toukokuuta 2016

Remonttia?Nyt on kaivettu ilmastointiteipit,suojalasit ja kuulosuojaimet esille. Mitä mie niiillä teen????
No, en ainakaan remonttia...

Olen lähdössä illalla kaverini 50-vuotis juhliin ja päivänsankaria ei olla laittamassa uuteen uskoon :). Vaan illan ohjelmaa varten on kaivettu nämä esille. Ohjelmien järjestäminen jäi yhtä tipalle kuin juhlavaatteiden katsominenki. Tai oikeastaan en vieläkään tiedä mitä pistän päälle....vanhoilla tamineilla lähdetään. Kauhea flunssa päällä, otsassa ja leuassa finni eli ei mikään maailman hehkein olotila.

Minusta on kiva kun juhlissa on pientä ohjelmaa ja olen niitä paljon järjestänytkin. Saanut monta"nakkia" mm:ssa olla kaasona. Jännitän kyllä aina esiintyä, varsinki aluksi...mutta pikku hiljaa illan aikana sekin rennolla otteella sujuu.

Nyt finrexsiä juomaan ja lepäämään, että jaksaa illalla katella/sovitella vaatteita ja olla illalla ns."isku kunnossa". Onneksi vielä ääni kulkee.


Oikein mukavaa lauantaita!!!

<3


4 kommenttia:

 1. Nauti juhlista. Kaapista otetut vaatteet ei todellakaan ole huono vaihtoehto sillä yleensä kaapissa olevat juhlavaatteet ovat vähällä käytöllä ja ansaitsevat päästä esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni. Kivat juhlat oli :) ja tärkein kriteeri oli vaatteilla tällä hetkellä, että niillä tarkenen kun tämä flunssa päällä. Ainahan sitä itestä tuntuu, että samoilla vaatteila aina....mutta muut ei kyllä muista mitä sulla on ollut päällä :)

   Poista
 2. Juhlat on kyllä parhaita pienten ohjelmanumeroiden kera! Pikaisia paranemisia sinne ja vietä kiva ilta! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ilta ja ohjelmat vedetty. Sankari tykkäs ohjelmanumeroista ja lahjoista. Oli kyllä hyvää ruokaa ja juomaa tarjolla. Nyt syödään tässä kunnon " mättöruokaa" juhlan jälkeen :).

   Poista