keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kesä tunnelmissa

Oi, mitkä ilmat on meitä vihdoin ja viimein hellineet!!!
Ihanan lämpimät kelit on saanut kesäfiiliksen!!!


Eilen uskoltauduin ottaa talviturkin pois (Jee) ja olihan se aluksi  lamauttavan kylmää, tuntuu ettei saa henkeä kun muutaman metrin oli uinut. Sittenhän se oli hetken päästä kuin linnumaitoa, ettei olisi haluttanut tulla edes pois.

Olemme käyneet Oonan ja Oonan kavereiden kanssa maauimalassa Övertorneån Ekobadenissa, Ruotsin puolella. Tästä meiltä on matkaa sinne n. 65kilometriä. Siellä menikin ihan iltaan asti kun mentiin vielä koko poppoo grillin kautta ja syötiin koko porukka kunnon "mättö" ruokaa. Meni kuule rattoisasti ajomatka neljän 12-vuotiaan kanssa. Ei tarttenut paljon radiota kuunnella, sitä puheen ja naurun remakkaa oli riittämiin :):


Moni ei tiedä tällä tätä maauimalapaikkaa ja laitankin linkin mistä voitte käydä kurkkaan. Jos ajelette kesällä täällä suunnalla, niin tämä on lähin maauimala paikka. Tässä olisikin hyvä liikeidea tänne Tornioon perustaa maauimala, uskon että kävisi kesäisin paljon porukkaa lähi kunnista ja tästä rajan pinnastakin.Tästä pääset Ekobadetin sivulle --->KLIK
Sisäänpääsy maksu on vain 2 euroa lapsi ja aikuinen 4 euroa. Perhelippu 10 euroa.Siellä voi syödä omia eväitä tai...Kioskista ostaa mm:ssa pizzaa, hodareita, kahvia ja jäätelöä
Ollaan nautittu auringon lämmöstä ja varastoitu kunnon annos D-vitamiinia
 talveksi.On käynyt kivoja vieraita, kummityttöni hellunsa kanssa ja serkkuni  koiransa  kanssa <3


Mikäpä sen mukavampaa kuin lämmin keli ilman sääskiä ja kiva seura.Mulla kukkii  nyt pionit ja kiva kun saa omasta penkistä tuoda maljakkoon kukat eli pientä sisustusta täälläkin harrastettu.

Oikein mukavaa loppu viikkoa sinne. Näihin kuviin ja tunnelmiin!!!

Halein

<3

2 kommenttia:

  1. Hei! Käytiin viime kesänä tuolla maauimalassa mutta siellä oli aivan älyttömän paljon mäkäräisiä eli kävi aika kivuliaaksi tuo kuivalla maalla olo, huomasitko nyt sellaista ongelmaa? Muuten tosi kiva paikka ja lapset tykkäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Suvi. Nyt ei ollut kyllä yhtään mäkäräistä :), ehkä teki sekin että oli pieni tuulen vire? Pari ampiaista pörräsi,mutta muuten saatiin olla kyllä rauhassa. Kerran olin iltasella, niin silloin oli kylä mäkäräisiä ihan riittämiin ja tuntui että hermot menettää.

      Poista