sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Kukahan tekis???


On meillä ollut uskomattomat kelit ja säätiedote  lupaa lisää tällaisia huippu kelejä. Sopii meikäläiselle, vilukissalle:).

Olen uinut joessa useamman otteeseen ja syönyt litrottain jäätelöä. Nauttinut siis kunnolla näistä ihanista kesä keleistä ja kaloreita ei olla laskettu. Syksyllä otetaan taas itteä niskasta kiinni ja aletaan kunnolla kuntoileen pitkän laiskottelun jälkeen.  Terassikin on ollut nyt kovalla käytöllä ja uusia ideoita on tullut  kun istuskellut lepakkotuolissa siemaillen kahvia tai oikeastaan tämä on jo ollut pitempään mielessä. Viime kesänä jo tätä haveilin...mutta kuka vain tämän tekis?

Meillä on ruokapöydän alla 40x40 kokoista betonilaattaa ja haluaisin, että laatta aluetta hieman laajennettais ja ruokapöydän päähän saatais myös grillille paikka.
Laatoitteva alue saisi tulla parin laatan verran leveämmäksi ja pituutta ainakin terassilaudan verran eli n. kolmen neljän laatan verran + grillille oma paikka.
Laattojen ympärille haluaisin ns. pitkät laatikot betonista, joka rajaisi samalla laatta ja nurmi alueen. Nyt kun nurmi leikataan, niin kaikki lentää laatalle ja on epäsiistin näköinen.Betoninen laatikko kiertäisi laatan reunaa pitkin, johon istuttaisin pyöreitä kasveja ja koristeeksi kiviä. Kuvan otin pinterest tilistäni.Tässä oli tehty laatikot puusta, mutta en jaksais olla niitä aina käsittelemässä eli meille toimisi betoniset parhaiten. Muutenkin betoni on suosikki materiaalini. Kukahan tekis? Osaiskohan näitä ite tekassa?Betonista puheen ollen. Ostin alku kesästä kivat betoniset pallit terassille. Ovat ontot sisältä ja kevyet siirtää kantokahvoista.Toimii myös pikku pöytänä.
Samasta kaupasta Jyskistä ostin myös palleihin nämä pyöreät pehmusteet, jossa kiva nahkainen lenkki koristeena.
Terassiin oikeastaan mitään muuta uutta ei olla nyt ostettu, mutta haaveessa olisi tuo laajennettu laatta alue ja betoniset laatikot muutamalle kasville ja koristekiville. 

Eikö olisikin aika kiva  suunnitelma?Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!!!

<3


2 kommenttia:

 1. Ois kyllä tosi hyvä suunnitelma, tyylikkään näkösiä nuo kapeat laatikot nuin!
  Ja aivan huippu kelit on nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä suunnitelma on kuin puoleksi tehty. Olis kyllä muitaki suunnitelmia paperilla jo, mutta ei uskalla kaikkea paljastaa...jos sais tämän suunnitelman tänä tai viimeistään ensi kesän alussa toteudettua :)...Nyt neidin huone pitää saada ekana valmiiksi. Katotaan miten aika ja rahat riittää. Nyt ollut kyllä upeat kelit. Tänään oliki vähän huonompi...no olikin töissä sisällä, joten ei haitannut ollenkaan :).

   Poista