keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Remontti valmis!!!

Melkein neljä viikkoa sitten aloitettiin Oonan huoneen remontti ja nyt se on valmis :)

Huoneessahan ei ollut ns. mitään vikaa, vaan neidille on tulossa tanko huoneeseen ( Vinkki joulupukille). Joten katto täytyi ekana purkaa, että saa tangolle kunnon tuen. Ekanahan oli tarkoitus paneelikatto säästää, mutta kun se purettiin, niin se hajosi. Komerotkin vähän niin kuin siinä samalla...onneksi, hih :) en niistä tykännytkään.


Tässä taitaa olla viime joulun kuva Oonan huoneesta, musta valkoisessa sisustuksessa.
Tänään kun tulin koulusta, niin aloin huoneen siivoamaan remontti sotkuista ja sitten tein päälle vielä kunnon siivouksen. Pesin ikkunat, listat ja lattian pyyhkäsin. Petivaatteet oli vähän aikaa kartanolla tuulettumassa. Muutama kaluste huoneeseen ja uusi matto paikalle. Malm lipastoa en saanut alakerrasta raahattua yläkertaan, vaan menee huomiselle. On sen verran painava, että vaati raavasta miesvoimaa.


Sisustaminen on vielä kesken, tässä vähän esimakua huoneesta eli huone tulee olemaan paljon vaaleampi pintojen ja tekstiilien osalta.
Kuvissa huoneen mittasuhteet ei tule oikein oikeuksiin. Huonehan on 20m2 ja jotenkin näissä kuvissa näyttää paljon pienemmältä. Peilit on tarkoitus laittaa tähän pitkälle seinälle ja huonekalut saattaa vielä muuttaa paikkaa, kun tanko asennetaan.Huoneessa mennään aika pitkälti vanhoilla tuotteilla. Toinen lepakkotuolin runko on maalauksessa ja se on tulossa Oonan huoneeseen. Tämän mustan rungon ns. mallasin paikalle. Tilasin nimittäin lisää nahkaa ja kummatki rungot saavat uudet nahkaiset päälliset. Ompelija oli pitänyt käydä omepelemassa osan nahoista kunnon nahkakoneeella, kun oli sen verran paksua nahkaa. No, ovat ainakin kestäviä :). Oonakin innostui uusista päällisistä. Sopii hyvin kuparin kanssa. Nimittäin olen luvannut, että laitetaan johonkin ripaus kuparia.Mustaa Oona ei halunnut nyt ollenkaan, mutta ripaus sitäkin tulee jonnekkin, koska kaikkia ei nyt voi ihan uusiksi laittaa.

Uusi mattokin näyttää kivalta huoneessa. Taulut ja verhot laitan sitten pikku hiljaa paikoilleen, kun kaikki huonekalut löytävät ekana paikkansa.


Kaos on kuitenkin edelleen yläkerran aulassa eli paljon joudun nyt karsiin ja laittaan pois. Koska kaikki ei mahdu huoneeseen. Aku Ankkakin on tullut yli 10 vuotta eli ne jo vie ison tilan :). Etualalla vasemmalla vanhan komeron osa, joka säästettiin ja pätkästiin matalemmaksi. Tarkoitus viedä kellarin varastoon ja vetokoreihin saa hyvin uppoamaan kaikkea pikku sälää/kirjoja yms.

Tällaista keskiviikkoa täällä :)


Käyhän kurkkaan Myytäviä linkki, olen tiputtanut muutamista tuotteista hintoja.Ihanaa loppu iltaa sinne !

<3

4 kommenttia:

 1. Mukava aina kun saa tehdä remonttia ja vielä noin isossa mitta kaavassa.
  Saa sitten melkein kuin uuden huoneen.
  Kivan näköistä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huone on taas kuin uusi. Aluksi ei varmaan raski kauheasti seiniin laittaa nauloja yms. Nautitaan vähän aikaa puhtaista seinistä ja ikkunoista. Pääasia, että neiti tyytyväinen :)

   Poista
 2. Ihana toi tytön huone vuosi sitten, upea. Ei tuota raskisi remppailla. Täytyypä kurkata sun myytävättuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän tossa mitään vikaa ollut...mutta katto oli pakko vaihtaa ja remppa vähän laajeni :) niin ko yleensä tahtoo olla :). Käyhän kurkkaan ja tarjouksia voi laittaa tulemaan s-postiin.

   Poista