sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Taikaa, taikaa...

Eilisestä on selvitty hengissä.

Tietysti aamulla olisi voinut herätä aikaisemmin, ettei tartte sitten tukkaputkella yrittää tehdä kaikkea yhdelle päivälle. Kymmeneltä kaikki petivaatteet, matot kartanolle ja keskikerroksen siivousta. Välillä katsomaan Oonan jalispeliä ja takaisin kotia jatkamaan siivouksia. Sitten sain "loistavan" idean siivouksen lomassa, että nyt otan kupari sävyisen taikalasyyri maalin ja teen muutaman jutun sillä. No, välillä sitä maalia oli keittiönpöydän kannessa ja kynsistä nyt puhumattakaan :) Onneksi pöydän kannesta lähti pois kevyesti rapsuttamalla. Välillä Oonan kuskausta kaverin luo kaupan kautta ja taas sen jälkeen vähän siivousta kun maalit sillä välillä kuivu. Illasta vielä punttisalille tunniksi ja nopeasti suihkuun. Suihkun jälkeen matot ja petivaatteet sisälle. Nopea itsensä laitto iltaa varten ja lasillinen parikin kylmää lonkeron siemailua. Jossain noissa väleissä otin vielä valokuvia, räps räps.

 Elisa haki kaverini meille ja hän tuli valkoviinipullon kanssa. Nopeat lasilliset valkkaria nassuun, koska Elisalla oli kiire paljuileen...nautinto oli kaukana. Elisa nakkasin meät samalla syömään ravintola Ofeliaan. Hyvä ruoka, punaviiniä ja hyvä seura sai kiirreelle päivälle hyvän lopun. Aika nopsaa sitä tuli noutaja, ettei jaksanut pitkään olla ulkona eli oltiin ihan "ihmisten aikoihin" kotona. Vanhuus vissiin sitä on tullut??? Kotia kun pääsin, niin perkule en ollut laittanut petivaatteita valmiiksi sänkyyn. Kun ne sain laitettua, niin ei ollut kuin kaatua suoraan sänkyyn.

Taikamaalia siivouksen lomassa...


Vanha kehys sai uuden sävyn kuparisesta taikalasyyristä. Taulunkin sain vihdoin laitettua seinälle.Koivuangervon oksat omalta pihalta kauniissa syksyn väreissä. Päivällä aurinko paistoi kauniisti sisälle ja toi värit hienosti vielä esille. Syksyisemmät tyynyt on laitettu myös esille.
Koristeoksat vielä dippasin taikalasyyri maalissa. Olivat sen verran jo haalistuneet ja saivat nyt uuden sävyn ja tuli aika hauskat :)
 Huvikseen testasin maalia vielä kynttilään, ei  taida kestää ihan polttamista .) Koristelin vielä Ikean kynttiläjalan nahkanarulla ja puuhelmellä.


Kynttilän vei kuistin pöydälle ns. koristeeksi.Illalla nämä syksyiset värit hehkuu kynttilän valossa ja on kiva lämmin tunnelma.


Ihana auringon paiste kutsuu ulos ja muutama juttu pitää ehtiä vielä tehdä ennen kuin lähdetään Elisan ja kaverini kanssa elokuviin. Ootteko muuten käyneet katsomassa Bridget Jones Baby elokuvan? Trailerin katoin ja sai jo sitä nauraa makeasti eli varmaan illalla vatsalihakset saa kunnon treeniä, jos salitreeni jää tälle päivälle tekemättä. Kropassa ainakin nyt tuntuu, että olisi hyvä piettää lepopäivä.


Ihanaa sunnuntaita sinne kaikille!!!

<37 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä. Hieno taulu <3

  VastaaPoista
 2. Elokuva on loistavaa nauruterapiaa.. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on Satu :) Kerran kävin nauru joogassa ja siellä sain myös kyllä nauraa hekottaa :) Elää taas pitkään .)

   Poista
 3. Elokuva on loistavaa nauruterapiaa.. :-)

  VastaaPoista
 4. Voi ku teillä on aina kaikkea ihanaa. Jos laitat jotain sisustusjuttua myyntiin niin laita ekaks mulle viestiä :)
  Pitäis käydä itselläkin keräämässä syysokisa maljakkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni. Miepä muistan sinut ja laitan viestiä kun tulee jotain myyntiin. Olen laittanut myynti palkkiin jotain taas myyntiin. Ootko käynyt kurkkaamassa? Nyt saa luonnosta kivan värisiä oksia. En muista koska olen ostanut kukkia. Kivaa viikkoa sinne<3

   Poista