sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Sunnuntain askartelua

Joululahjat alkaa olemaan kaikki kasassa, muutama pikku paketti pitää vielä hakea kaupasta.

Tänään lahjat sain laitettua pakettiin. Lahjapaperina toimi vanhat lahjapaperit, tapetinjämät ja remonttipaperit. Ainoa uusi paperi on ostettu joulumyjäisistä viime viikolla, jossa on sanomalehti kuosi. Onneksi noita lahjoja ei ole kovin monta, että jaksaa vääntää itse paketin...vaikka onkin kivaa hommaa.

Osaan pakettiin laitoin puun tuohta pakettikortiksi ja  pariin laitoin Ikean valmiita pakettikortteja. Muutama käpy- ja eucalyptus oksa koristeeksi.



Saa nähdä tomiiko tänä vuonna jalkkalamppu joulukuusena? Tokmanni mainosti pieniä aitoja joulukuuseja ja ajattelin huomenna suunnistaa niitä katsomaan. Pieni matala kuusi voisi tänä jouluna toimia ihan hyvin kuusena. Ekana kyllä meinasin, etten laita kuusta ollenkaan...mutta Oona oli sitä mieltä, että kuusi tulee.





Viikolla ostetut tulppaanit alkavat olemaan sen verran jo ikävän näköiset, mutta ihan en vielä raskinnut roskinkaan näitä heittää.




Tulppaanit pätkäsin ja laitoin tähän Huutokauppa keisarilta ostettuun lasiseen kulhoon. Neljäs adventtikin tulla tupsahti, joten kierre kynttilät palamaan sen kunniaksi.Tänään sunnuntaina meillä televisiosta ei olla katottu kuin urheilua.


 O

Mie taidan lähteä ottamaan pakastimesta piparitaikinan ja alan vääntämään piparkakkutaloa eli tällaisia kuulumisia näin sunnuntaina :).

Tänään sain kivan yhteistyön blogini kautta, joten olkaapas kuulolla. Kiva arvonta on tulossa jo ennen joulua :)

Olethan muistanut jo kirjautua lukijaksi, näin osallistut automaattisesti kaikkiin arvontoihin mitä aina blogissani on :).



Ihanaa adventtia sinne kaikille!!!

<3


9 kommenttia:

  1. Eihän noin kauniita lahjoja raski aukoa! Aivan ihania ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annemari kivasta kommentista. Kaunis paketti on kiva antaa :) Hyvää joulun odotusta sinne!

      Poista
  2. Ihania paketteja. <3 Kortit mieki teen ite, mutta paperin oon vielä ostanu kaupasta. Ehkä ens vuonna teen senkin toisin..

    VastaaPoista
  3. Ihania paketteja. <3 Kortit mieki teen ite, mutta paperin oon vielä ostanu kaupasta. Ehkä ens vuonna teen senkin toisin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu :) Kortit pitäis vielä tekassa kans. Nyt vain keräät ens vuotta ajatellen kaikkea kivaa paketointiin :) Ihanaa joulun odotusta sinne!

      Poista
  4. Sieviä paketteja. Mukavaa joulun odotusta ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana ja samoin sinne hyvää joulun odotusta. Ihanaa kun on lunta, tänään kun kävin kävelemässä niin luonto kauneimmilaan :)

      Poista
  5. Kyllä on ihanan näköiset paketit. Lahja jo sinällään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva antaa kun on ite vähän nähnyt vaivaa paketin teossa :) ja toivottavsti ehdin tässä ne kortitkin tekassa. Oikein rauhallista joulun odotusta sinne!

      Poista