tiistai 10. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 viisi luetuinta postausta

Menen vielä ajassa sen verran taaksepäin ja kurkataan  vuoden 2016 viisi suosituinta postausta eli mitkä ovat eniten keränneet lukijoita. Pelkkiä arvontoja en ottanut näihin ollenkaan mukaan ja enkä myöskään yläpalkissa olevia sivujen klikkauksia. 

Tässäpä olkaa hyvä ja KLIK tekstistä pääset tutustumaan postaukseen :) En laittanut postauksia mihinkään järjestykseen.1. Projekti/arvonta KLIK  


2.  Remontti valmis! KLIK

3. Kyynelten päivä   KLIK

4.  Selätetty kaos  KLIK

5. Keittiöön uusi pöytä ja lamppu KLIK


Kaikkein eniten lukijoita  on  käynyt vuoden 2015-2016 aikana katsomassa postausta laminaatin maalaus ja pääset kurkkaan sen tästä, jos et ole vielä ehtinyt  käymään kurkistamassa :)


KLIK


Laittakaahan kommentti kenttään, että mitkä ja minkälaiset postaukset teitä kiinnostaa? Olisi kiva kuulla, etten mitä sattuu täällä kirjoita .)


Reilun tunnin päästä pumppiin. Nyt viikko mennyt hyvin kuntoilun suhteen. Eilen kävin punttisalilla ja viikonloppuna kävin kävelemässä pariinki otteeseen päivän aikana kun oli niin kiva ilma. Pikku hiljaa kuntoon.

Muuten käyhän ilmoittamassa itsesi  launantain 14.1.2017 Tornion Liikuntakeskuksen  Hyväfiiliksen Less Milssin pumppiin, on  numero 100 (sadas) ohjelma ja samalla vietetään kevään avajaisia salilla. Tytöt ovat varmaan taas kehitelleet kivaa ohjelmaa.
Oikein reipasta tiistaita  sinne kaikille ja 
Smile .)

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) Jumpassa käyty ja nyt virkeä olo... pitäis vielä nukkumaan lähteä.

   Poista
 2. En osaa eritellä mitään tietynlaista postausta toivoisin sillä blogisi ja aiheesi ovat aina yhtä kivat. Projektejasi on kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Nanni :) Jotain projekteja on kehitteellä nyt tänäkin vuonna ja laitan varmaan postausta tulemaan niistäkin. Kotona sisällä ja ulkona sekä muuallakin .)

   Poista
 3. Kivoja ja monipuolisia aiheita minustaki on blogissasi, en keksi mittään. Tykkään myös projekteistasi.

  Mukavat tiistait sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Sari, että olette olleet sisältöön tyytyväisiä :) Samoin sinne ihanaa tiistaita <3

   Poista