keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Keittiöön uudet verhot

Kevät koittaa, niin sisustusvimma taas iskee...sitä taitaa olla muillakin liikkeellä :)

Hain tänään täältä Torniotar liikkeestä sovitteleen yhden Marimekon kankaan, kangas on nimeltää Jurmu. Vaikka mie aluksi mietin, että mikä Jermu, Jorma se kankaan nimi nyt olikaan. Jermu meillä oli kerran hamsterin nimi...nimi tuli oikeastaan hamsterille siitä, kun odotin nuorinta tyttöäni Oonaa ja jos olisi ollut poika, niin nimeksi olisi tullut Jermu Ilmari...No, nimi annettiin sitten hamsterille myöhemmin, heh :).

Hamsterit sikseen...

Harmaa on tosi vaikea väri, lähtee monesti taittaan siniseen, vihreään tai jopa vaalean punaiseen, joten kangas lähti liikkeestä testaukseen. Liikkeessä kangas näytti kyllä jo hyvältä, mutta halusin silti pelata varman päälle...ettei tule virheostoja.

Eikö pakka auki ja kangas ekana pöydälle, että näin kunnolla kuvion.

Kuosin olen aikaisemmin nähnyt Merimekolla pussilakanoissa ja niistä itelle joskus haaveillutkin. Enää ei kuuleman valmisteta pussilakanoita. Tykkäsin kuosista ja kyselin myyjältä, että saako sitä kankaana ja saihan sitä. 
Kuosi sopi oikein hyvin keittiöön ja ei onneksi taittanut siniseen eli oli hyvän harmaa. Tarkoitus kankaasta tehdä vain kapat. Keittiöön ei meille sovi pitkät verhot. Keittiö onkin oikeastaan ainoa tila missä verhot vaihtuu useammin kuin muissa huoneissa. Kangasta menee n. 1,50cm kahteen verhoon, joten isosta investoinnista ei ole kysymys :). Verhon soikeat muodot sopivat myös kivasti pyöreään harmaaseen mattoon eli nappi valinta :)


Mitäs tykkäsit kuosista? Onko tuttu kuosi sinulle?

Nyt murkinaa alleen ja hakemaan vanhin tyttö kohta junalta. Tänään ajattelin lähteä salille. Liikuntaa onki jo ikävä, kun on vähän tässä sairastellut.


Eikö ihanaa keskiviikkoa sinne <3
8 kommenttia:

 1. Mie tykkään, se on tosi ihana ja multa itteltä löytyy trikoopaita samassa kuosissa ja värissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kiva kuosi ja varmaan kiva vaatteissakin :) Olenkohan joskus nähnyt kotelomekon tästä ja sitä myös ihastellut. Marimekon kankaat on kyllä ihania, lemppareita <3

   Poista
 2. Toi on ihana. Olen tehnyt tuosta kankaasta meikkipussukoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkipussukat kuulostaa tuosta kankaasta kivoilta,saa yksilöllisiä. Joskus hypistellyt tästä kuosista myös niitä pyyhkeitä. Varasin samalla Torniotaresta yhden kauan haaveleman jutun, sitä joka kerta kuolaan kun käyn siellä. Pitää loppu kuusta se hakea kun on palkka päivä.

   Poista
 3. Ihanaa kangasta ja soppii kyllä just teän keittiöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ja tykkään kanssa.Kivaa torstaita sinne ja kohtahan on taas viikonloppu :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Jaana :) Mieki tykkään kans kovasti. Vein luotto ompelijalle ompeluun :)

   Poista