sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Pettymys suuri

Tiedätkö sen tunteen, kun odotat innoissaan että saat paketin mitä olet odottanut ja kun avaat paketin, niin pettymys on suuri. Muutaman kerran on käynyt, kun olen sisustustyynyjä tilannut. Ovat olleet ihan väärän värisiä mitä kuvastossa.

Rajalla kauppakeskuksessa City Marketin yhteydessä on postipalvelu, joka on kiva kun on näin viikonloppuisinkin auki. Tänään hain odotetun Royal Design verrokaupan paketin. Olin tilannut House Doctorin tuotteita.

Tarkoitus on pikku hiljaa myydä pois vanhat keltaiset Iittalan teema sarjan astiat ja täydentää kaappiin ns. sopivamman väriset lautaset ja aamiaiskulhot.
Aamiaiskulhoja olen nyt metsästänyt, kriteerinä on ettei olisi niin korkeat (koska pieni astianpesukone)  ja voisivat olla sellaiset mitkä ei tule ns. heti vastaan jokaisella ja kiva kun ne vielä sopisivat Arabian Ruska sarjan kaveriksi. Rösöinen reunakin kiinnostaa ja vaalea pellavainen sävy. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan :)

Royal Design verkkokaupasta  tilasin nämä House Doctorin kulhot ja kuvassa näyttivät harmaan ruskealta ja selostuksessakin luki, että olisivat harmaat. Tänään kun aukaisin paketin, niin nämä on vihertävät ja mikä pettymys.

Tykkäsin kovasti kulhon aaltoilevasta reunasta ja ei niin tasaisesta sävystä, mutta kun nämä on vihertävät..KÄÄK! Korkeuskin olisi ollut nappi.


Samalla tilasin nämä kivat patalaput ja marmorisen leikkuulaudan. Onneksi nämä oli ok.


Wc-tilaan laitoin tämän pienen säilytyspurkin. Tarkoitus oli laittaa tämä makkarin hyllyn päälle, kun saadaan ne ekana seinälle niin purkki varmaan siirtyy täältä sitten sinne.


Jos tykästyit näistä kulhoista ja asut Torniossa, niin myyn nämä kulhot 6euroa/kappale. Loppu viikosta laitan nämä takaisin menemään, jos joku ei näitä haluaa ostaa.

Laita minulle s-postiin viestiä paivi.salmi10@gmail.com.


Ite ihastuin Ruukuntekijän Blogin tuotteisiin ( www.tuias.fi) ja harmikseen hänellä vain etelässä tuotteita myynnissä. Laitoinki hänelle viestiä, että tekeekö hän tilauksesta tuotteita, jos sais hänen kautta kohtuuhintaan sopivat aamiaiskulhot ja sopivan korkuiset.

Tästä pääset kurkkaan hänen ihaniin tuotteisiin KLIK


Oikein renouttavaa sunnuntaita kaikille <3


2 kommenttia:

  1. Tiedän todellakin tunteen. Joulun alla tilasin useammasti lasten huoneeseen uudet matot ja jostain syystä netissä aina luki "valkoinen" niin paketista esiin tuli luonnonvalkoinen, kaksi niin eri asiaa. Hitto kun teki mieli laittaa vihaista viestiä Ellokselle ettettekö eroita valkoista luonnonvalkoisesta.

    VastaaPoista
  2. Nanni. Tuo on niin tuttua. Matoissa varsinkin lukee, että valkoinen ja monesti on just luoononvalkoinen. Tiedän ärtymyksesi. Mulla käynyt samoin ja sitten monesti kun olen tilannut jonkun harmaan, niin se onki vaaleansininen tai vaaleanpunainen on persikka. argh. Ärsyttää aina näitä palautella ja odotella rahoja takaisin :(

    VastaaPoista