tiistai 14. helmikuuta 2017

Ystävänpäivänä /Valentine`s day

Tänään on vietetty ihanaa ystävänpäivää. On saatu ja annettu  halauksia, suukkoja poskelle ja ehkä  saatu pieniä lahjoja yms.

Tänään meidät oli Oonan kans kutsuttu ystävän Tiinan ja Emmin  luo viettään ystävänpäivää. Minusta on kiva antaa lahjoja tai viedä kukkia ystäville. Pienikin juttu lämmittää varmasti ystävää.

Kuvat otettu kännykällä, joten laatu ei mitä parhain.


Tänään kun pääsin töistä, niin hain ystävänpäivän kunniaksi ekana lempi pizzat meille kotiväelle. Sen jälkeen suuntasimme Oonan kanssa Tiinan perheen luo.


Tiina ja Emmi olivat pöydän kattaneet herkuista, joita tulikin ihan kiitettävästi taas popsittua. Tiinan luona oli 4 muutakin ystävää lapsineen.
Meillä Oona vielä jäi yöksi Emmin luo. Kiitos vielä Emmi ja Tiina kutsusta sekä hymypoika Niilolle <3

Ystävät ovat kuin suklaamurusia elämän pikkuleivässä.Mä ittuin ojatta koilankakan vielettä. Tä tulit ja kytyit: "Mikt tä tielä oot?" "Mä mökötän." "Jaa, no mun pitää titten tulla tinne kant." Tä tulit ja ittuit koilankakan päälle ja mua naulatti ihan hilveätti! Kiitot kun oot ollu kiva kaveli. 

Kauniin kukkakimpun sain tänään töihin asiakkaalta. Kiitos kovasti!


Ihanaa ystävänpäivää kaikille <3 <3 <38 kommenttia:

 1. Voihan ihana koilankakka <3
  Ihanaa kun saitte suloisen Oonan kanssa kutsun viettämään iltaa ystävien luokse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuo oli niin hauska "runo", että oli pakko laittaa :) Harvoin tulee enää kylästeltyä, niin pakkohan sitä on lähteä kun kutsun saa. Enää ei tulee käytyä kylässä kun on jonkun syntymäpäivät.

   Poista
  2. Paiskasin ihanuus sua haasteella <3

   Poista
  3. Heh :) Pitääpä käydä lukasemassa. Kiitos ja ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi. Nyt joogatunnille, saa nähdä nukahdanko sinne...viimeksi lopussa kaikki istui loppu asennossa, meikä ainoana vielä oli makuuasennossa...vähän nolona sieltä nousin ylös :)

   Poista
 2. Hauska runo :)
  Ihanan kuulonen ystävänpäivä ollu sielä!
  Myöhästyneet ystävänpäiväterkut sulle Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva ystävänpäivä :) Tekki olette kotiutuneet, oli varmaan kiva vaihtaa maisemia... taas jaksaa painaa töissä. Kivaa viikoloppua sinne <3 Mie lähenki tästä ajelemaan kohta sinnepäin. Pitää käydä äidin luona :)

   Poista