tiistai 14. maaliskuuta 2017

Shoppailut Prahasta

Lupasin laittaa postauksen Prahan ostoksista.

Ensi töikseen voin kertoa, etten yhdessäkään sisustusliikkeessä ei tullut käytyä. Pari kertaa menin muutaman sisustus/huonekaluliikken ohi kävellen tai autolla. Ajatus kyllä oli, että ostan jotain pientä muistoksi, jos sattuu vastaan tulemaan. Kristallihan Prahassa olis ollut vaikka ja kuinka, muttei ole ihan minun juttu. Tästä pääset vielä viime kerran Prahan postaukseen KLIK PRAHA.

Matkalaukkua en edes pakannut ihan täyteen, sillä ajatuksella jos löydän jotain kivaa päälle pantavaa. 

Heti seuraavana päivänähän me suunnistimme autolla Fashion Outlet kylään ja siellähän oli merkkiliikkeitä pilvin pimein. Ajatus oli heti, että kävelen suoraan Leviksen liikkeeseen ja ostan itelle farkut. Farkku ostoksista oli sen verran aikaa, varmaan 5-6 vuotta sitten eli oli jo aikakin. Otin ison kasan farkkuja sovituskoppiin, kun en ollut varma edes koosta...koska muutama lisäkilo on tullut kivasti tuohon keskivartalolle ja farkkuostoksista oli jo aikaa.

Kaksista farkuista en osannut päättää kummat ostan, joten pähkäilin vähän aikaa ja päätin ostaa kummatkin. Koska tiedän, että näillä mennään varmaan taas se 5-6vuotta :) Samalla ostin myös Leviksen vyön. Kaksista farkuista ja vyöstä maksoin yhteensä 135 euroa eli Suomesta olisin sillä hintaa saanut  ehkä yhdet Levisket.
Kummatki mallit ovat tiukkoja ja myös lahkeistaan. Tummasta mallista otin kokoa 26/32 ja vaaleimmasta jouduin ottamaan koon 27/32.Vyötärö jäi sopivan korkuiselle, ettei olleet liian alhaalla. Tykkään muutenkin pitää farkkuja, että vyön solki saa näkyä.

Fashion Shop outletistä itelle ei enempää ostoksia  tarttunut mukaan. Tytöt ostivat Adidaksen  ja Calvin Clainin liikkeistä muutaman vaatteen.


Torstaina sitten suuntasimme metrolla ostoskeskus Paladiumiin. Mango liikkeestä ostin tämän kivan puseron Elisalle, mutta ei välittänytkään röyhelöistä , joten otin sen sitten itselle. Uskon, että tätä tulee pietettyä töissä farkkujen ja Aarikka korujen kanssa. Nämä Aarikan korut olen ostanut Torniotar liikkestä -30% alesta. Puseron sivuilla oli tällaiset pienet kapeat röyhelöt ja minusta vaalean siniseen sopii kivasti ruskean sävy. Pusero maksoi 40 euroa.
Pusero takaa. Ihastuin tähän puseroon, kun oli mallinukella päällä. Siinä oli vedetty hihat vähän ylös, että jää ns. tiukalle ja tulee pienet pussit hihaan.

Espritin liikkeestä ostin tämän  löysän puseron ja hihoissa oli kivat nauhat, jotka voi solmia. Uskon, että tätä tulee paljon pidettyä kesällä ja nyt keväällä myös farkkujen kanssa. Hinta puserolla oli n. 40 euroa.


Raita toimii aina. Tämän ostin myös Espritin liikkeestä ja oli alennuksessa. Puserolle jäi 20 euroa hintaa.
Yhteensä ostokset maksoivat 235 euroa eli ei  minusta paha. Sain siis kahdet Levikset, vyön ja kolma puseroa. Hoksasin tässä, että nämä minun ostokset olivat  hyvin sinisen voittoisia. Vaatteissa tietyn sinisestä tykkään, etenkin farkun -ja tumman sinisestä. Sisustukseen se ei ole minuun kolahtanut, vaikka sopii hyvin vaalean puun kanssa. Voin kyllä muilla sitä ihailla :)

Ostin enne reissuun lähtöä tämän harmaan puuvilla takin ja Lauri Tähkän konserttiin uuden puseron, joten näillä mennään taas lähemmäksi kesää. Alkaa vähäksi aikaa olemaan vaatekiintiö täynnä ja kaikki vaatteet kyllä tuli tarpeeseen. 

Tätä takkia varmaan tulee kesälläkin pidettyä viileinä kesäiltoina ja tähän sopii moni pusero alle värinsä puolesta. On sopivan yksinkertainen malli.Tällainen vaatepostaus tällä kertaa :). Onkos siellä tehty hyviä vaateostoksia?

Tässä linkki SUORTUVA BLOGIIN,OTSIKOLLA SUOMEN KAUNEIN KOTI...EN NYT IHAN ALLEKIRJOITA OTSIKKOA. KLIK TÄSTÄ.Heipat taas täältä!!!4 kommenttia:

 1. No ei ollut kyllä paha hinta nuista kaikista!
  Hienon näkösiä puseroita ja Leviksethän on aina Levikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Viimeinki löysin farkut, jotka istuu kunnolla ja ovat soppelit vyötäröstä.

   Poista
 2. Ihania löytöjä ja takkifriikkinä en voi sanoa muuta tuolle takille kuin I love it <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähäksi aikaa nyt vaatteita :) Tämä takki on kyllä kiva, tänään oli töissäkin. Sopivan rento kuitenkin.

   Poista