perjantai 12. toukokuuta 2017

Huippu vehe/yhteistyö

Arvaappa mitä oon tehnyt iltaisin kymmen jälkeen, kun lapsukaiset ovat menneet omiin huoneisiin yläkertaan???

No,  kuulkaas imuroinut ja tänään vielä jatkuu hommat. Olen aina inhonnut imurointia, mutta tähän totaalisesti höyrähdin :)


Aikaisemmin tein yhteistyötä blogissani Palvelutarjojan Tomerin kanssa ja muistin, että heiltä voi vuokrata mm:ssa tekstiili imuria. Ilmari on puhunut, että autot pitäisi imuroida sisältä kunnolla ja miehän heti soitin Sarille Tomeriin ja kyselin, että onnistuisiko imurin vuokraus pariksi päiväksi.
Sari ehdotti yhteistyötä, että saan imurin lainaan muutamaksi päiväksi ja kerron samalla käyttökokemuksia imurista. Sari ehdotti  Kärcherin painehuuhtelukonetta tähän minun tarpeeseen.


Painehuuhtelukone, Kärcher Puzzi 10/1
Ylivoimainen ratkaisu tekstiilipintojen puhdistukseen!
Sopii erinomaisesti mm. huonekaluverhoilujen, mattojen, ajoneuvojen istuinten-ja verhoilun puhdistamiseen.
80€/ 2vrk toimitettuna Kemi-Tornio-Keminmaa- alueella. Lisävuorokausi 30€.

Oikeaan puoleiseen säiliöön laitetaan vesi ja puhdistustapletti ja vasempaan säiliöön kerääntyy likainen vesi. 
Sohvista puhdistin ainoastaan istuin tyynyt ja rungon istuin osana eli kuvassa mustat osat. Suojasin vähän lattiaa isolla pyyhkeellä, että jos sattuu vesi roiskuun lattialle.Rungon kangasta en nyt pessy, koska se ei ollut mielestäni niin likainen. 


...ja kyllähän sitä likaa lähti sohvista.
Kävin toisena iltana meidän sängyn paksun petarin kummaltakin puolelta läpi.
Oikean puoleinen nappi kun on pohjassa, niin saa veden ja aineen ruiskutettua kankaalle ja kun kummatkin nappulat on pohjassa, niin imee veden pois ja liat samalla mukana säiliöön.
Sitten se ällötys eli kun kävin kummatkin puolet läpi petarista, niin huh kuinka paljon sitä likaa ja pölyä lähti. Ihan käsittämätöntä!!!


Käytön jälkeen laite on myös helppo puhdistaa eli likainen vesi vain tyhjennetään ja pessään astia hyvin. Suihkussa letku huuhdellaan ja myös likaveden kansi. Vesisäiliö pyyhditään kuivaksi.


Yön yli annoin petarin kuivua ja samalla pesin pyykkikoneessa valkoisen helmalakanan, joka kaipaa vielä silittämistä.


Sänky on nyt puhdas ja samalla vaihdoin myös puhtaat pellavaiset vuodevaatteet. Huone on nyt puhdas ja raikas. Olipa kiva saunan raikkaana pulahtaa sänkyyn ja uni kyllä maittoi puhtaassa sängyssä ja touhukkaan illan jälkeen.

Vielä autot odottavat puhdistamista eli niitten kimppuun kohta. 


Suosittelen oman kokemuksen myötä kyllä  vuokraamaan imurin, on helppo käyttöinen ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.Lika irtoaa tehokkaasti ja jos on isompia tahroja, niin suositellaan tahranpoistoaineen käyttöä ja annetaan sen vähän aikaa vaikuttaa.
Kannattaa kyllä vuokrata imuri useammaksi päiväksi ja käydä kaikki kodin tekstiili pinnat läpi. On muuten koukuttavaa hommaa :)

Uskon, että otan tässä imurin myöhemmin vuokralle kun paremmin aikaa ja käyn vielä tyttöjen ja vierasmakkarin sängytkin läpi.INFO

Tästä pääset Tomerin sivulle, josta löytyy yhteystiedot vuokraukseen KLIK.

Tomeri toimittaa laitteen Kemi, Keminmaan ja Tornion auleelle ja opastaa sinua laitteen käytössä eli on tehty mahdollisimman helpoksi kuluttajalle :)

Nyt myös uutena eli vuokraa  Lasten Pomppulinna Seikkailumaa  kesän lastenjuhliin!!! 

Nyt myös Arvonta Tomerin fb-sivulla eli voit voittaa Pomppulinnan Seikkailumaan lastenjuhliin. Arvonta-aika 31.5.2017 saakka eli  käyhän osallistumassa!!!

Ihanaa viikonloppua kaikille ja hyvää äitienpäivää kaikille äideille, varsinkin omalle äidille <3

8 kommenttia:

 1. On kyllä tehokasta touhua.mie oon miettinyt et jossainvsiheessa vois käyttäää pesuria🤗👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti vuokrata ja varata kunnolla aikaa imuroimiseen :)

   Poista
 2. Munkin yks ystävä kans kehui tosi paljon konetta.
  Hyvin näyttää sinullakin toimivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä toimii ja kun näkee vielä kuinka paljon likaa lähtee kun imuroi, niin huh huh...iskee kuule vimma käydä kaikki läpi :)

   Poista
 3. Meillä on kolmen perheen yhteinen höyrypesuri ja se on aivan huippu. Siis koukuttava. Pesemme matot, huonekalut, autot jne. Ikkunoiden ja kaakeliseinien pesuun meidän kone on kyllä kankea ja raskas. Konehan toimii myös pelkkänä imurina. Meidän koneessa on vielä pieniä peukalonpään kokoisiateräsharjoja joilla on mainio pestä mm keittiökaappien vetimet, lieden kannet jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä myös vain pelkkä imuri ja muitakin toimintoja ja suulakkeita. Mie nyt kun aika oli kortilla, niin kokeilin tuolla kuvassa olevalla suulakkeella vain ja hyvin kyllä lähti liat. Tuo onki huippu homma ostaa porukalla, koska ovat kuitenkin arvokkaita laitteita. Höyrypesurilla Tomerin viimeksi pesi meiltä pesuhuoneen ja saunan lasiseinän ja oven kalkista, tuli kyllä puhdasta sekä laatat kävi samalla läpi. Täällä niin kalkkinen vesi eli tekee hyvää höryllä käydä välillä läpi pinnat.

   Poista