maanantai 8. toukokuuta 2017

Viikonloppu

Mulla oikeastaan viikonloppu alkaa monesti jo torstai iltana, kun teen tiistaista torstaihin töitä eli kiva neljän päivän vapaa perjataista maanantaihin. Ainoa huono puoli tuossa, että palkka on tietysti sen mukainen.
Välillä käyn  tarvittaessa muinakin päivinä, niin kuin nyt perjantaina oli muutaman tunnin työpäivä.Perjantaina sää helli auringolla ja tulikin raahattua töitten jälkeen heti aurinkotuoli terassille. Pari tuntia tuli varmaan istuskeltua kahvi kupposen ääressä ja kyllä tuo aurinko antaa jotenkin ihanaa energiaa. 

Tämä kuva otettu viime kesänä ja kyllä sitä jo odottaa niin kesää ja lämpimiä kesäpäiviä sekä iltoja. Takapihalla ei ole kuvan kalusteet esillä, vaan siellä on valkoinen "ihanan lumipeite" maassa, jota tuli lauantaina vähän lisää...masentavaa.Perjantai iltana suuntasin pumppiin ja kuntokin alkaa olemaan kohta sitä luokkaa mitä oli josku, kun vedin  pumppia ja muita jumppia. Ojentaja punnerrukset ei kyllä vielä mene ojentaja sarjassa suorin jaloin, on sen verran tehokas sarja. Kiva huomata, että voi jo johonki sarjoihin laittaa enemmän painoja ja haastaa välillä itsensä. Olen myös liikuntaan lisännyt pikku hiljaa aerobista liikuntaa. Olen käynyt kerran viikossa cross -ja compact tunnilla, joissa saa kivasti sykettä nostettua, koska pelkkä reipas kävely ei nostata tarpeeksi sykettä. Liikun nykyään aina kun se kivalta tuntuu, en ota siitä stressiä.Lauantaina suuntasimme aamusta Oonan ja Oonan tanko open Satun kanssa Ouluun. Oulun Tankotaivaalla oli tämän vuoden naisten Sm-kisojen kakkonen Piiu Pekarin Workshop, johon Oona ja Satu osallistuivat. Kahden tunnin aikana käytiin uusia ja erikoisempia tapoja siirtyä tangolla liikkeestä toiseen sekä kikkailua tangon ja lattian välillä, käsilläseisontoja ja eri tapja siirtyä lattialta tangolle. itse toimin lähinnä kuskina ja kuvien ottajana. Otin myös osan videolle, että tytöt voivat jälkeenpäin katsoa harjoituksia myös sieltä. 


Suomen korkeimmat tangot yli 5 metriä.

Seuraava workshop on helatorstaina Oulussa North Pole Dance Companylla ja jonka pitää nelinkertainen maailmanmestari Oona Kivelä. Oonan ilmoitin kahdelle tunnille. Tunnit Workshopeille ovat hintavia n. 40-70 euroa/tunti. Itse nyt paikan päällä kävin  katsomassa tunteja, niin ovat kyllä hintansa väärti. Uskon, että tunnit antaa tankoilijoille paljon ideoita esim. koreon tekoon, halu kehittyä lajissaan, uutta motivaatiota harjoitteluun ja tässä lajissa et ole koskaan valmis. Kunnon tehokas koko kropan lämmittely kuulu aina ennen tunnin alkuun ja näistä liikkeistä opin itsekkin,  tuli paljon uusia liikkeitä mihin en ole ennen törmännyt ja voin käyttää myös omissa lämmittelyissä :).Oonalla seuraavat  Em-kisat  Unkarissa jo 10.6.2017 ja koreografiaa pitää vähän muuttaa, onneksi vähän helpommaksi. Kymmenen pakollista liikettä pitää olla pisteiltään vähän  helpompia ja nyt lähetään hakemaan mahdollisimman puhtaita suorituksia niistä. Samalla Myrskyluodon Maijan musiikilla mennään ja puvusta tuli viime Sm-kisoista miinus pisteitä eli pitää ottaa kaikki rimpsut pois eli normi ala-osa ja toppi saa riittää. Säännöt ja arvostelu pisteet kisoissa on tosi tiukat. Kuva Suomen Tankotanssiliitto/Tomi JokelaViime viikolla kävi toimittaja jututtamassa Oonaa, joten lehtijuttua on tulossa tankoilusta.

Eilen menikin sitten normi kotihommissa ja illalla kävin vielä pumpissa. Perjantain pumppi on hyvä aloitus viikonlopulle ja sunnuntaina hyvä lopettaa viikonloppu.

Tänään täällä vain ulkona aste lämmintä ja sellainen olo, että haluttais kaivaa talvitakki  takaisin kaapista. Uskomattomat kelit olleet, perjantaina +17 astetta ja nyt enää +1 aste. Mietin tässä, että lähtiskö käymään punttisalilla kun tämä päivä vielä vapaata. Illalla neidillä jalkapallo peli ja ajattelin sitä mennä kattomaan. Välillä siis palloiluakin, joka on nyt jäänyt vähän vähemmälle tankoilun takia.

Tällainen sekameteli postaus tällä kertaa ja vielä muistutus!!!!

Olethan käynyt osallistumassa arvontaan, äitienpäivänä 14.5.2017 suoritetaan Balmain tuotteiden arvonta!!!

Nyt tämä loppu vuosi mennään aika pitkälti Oonan harrastusten tankoilun ja jalkapallon myötä eli kotona ei varmaan pahemmin nyt sisustella isosti ja hankinta mitään isompia juttuja. Monta kallista kisareissua tulossa.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinne kaikille <3

2 kommenttia:

 1. On kyllä niin kylmää, että kohta pittää uuniin laittaa tulet ja kaivaa todellakin se talvitakki kaapista.
  Ihana Oona, mie piän peukkuja täälä, että hyvin mennee :)
  Oletpa ollu reipas, ko jaksanu käyä liikkumassa nuin paljon, häätys minunki ottaa itteä niskasta kiini ja lähteä vain.

  Koitama tarjeta, eiköhän se tästä vielä lämpenekke joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sais kyllä lämmetä reilusti kelit, että ehtis kesästäkin vähän nauttia. Enää kuukausi kilpailuihin ja taas menee kyllä tipalle harjoittelut kun vajaa neljä viikkoa kisoihin. Pidetään peukkuja kisoihin, kiitos Sari <3. Olen yrittänyt nyt 2-4 kertaa viikossa käydä liikkumassa, siitä vaan tulee niin hyvä fiilis :) Tsemppiä sinne ja ihanaa viikkoa <3

   Poista