tiistai 22. elokuuta 2017

Helsinki. Sisustuskierros ja Tanssi Vieköön tapahtuma

Hengissä olhaan, vaikka raskas viikonloppu takana. Kyllä sitä huomasi, että on sitä vanhaksi tullut.

Perjantaina aamulta viideltä herätys ja kuudelta tuli kyyti hakemaan. Lento Oulusta Helsinkiin ja Tanssi Vieköön tapahtumaan. Matkassa mukana Oona ja tanko ope Satu sekä Marika tyttönsä Mariannan kanssa. Tytöt ja Satu osallistuivat Helsingin messukeksuksessa tankotanssi kilpailuun.

Perjantai ja lauantaina menikin tytöillä aamusta iltaan Tanssi Vieköön tapahtumassa. Illat vierähti sinne 24.00 asti.

Itse suunnistin lauantaina kaupungille. Näin Pia, joka on Espoosta ja hänen kanssa oltiin sovittu,että kierrellään kaupungin tietyt sisustuslikkeet läpi. Pia tunsi liikkeet  kuin omat taskunsa :)  Ennen en näissä liikkeissä ollutkaan käynyt. Onneksi meillä maut menee sisustuksen suhteen yhteen eli kaikki liikkeet olivat kyllä ihania missä käytiin.

Ensiksi suunnistimme Fritz Hansenin liikkeeseen, jossa oli myös mm:ssa By Lassenin tuotteita eli kaksi suosikki merkkiä samassa talossa <3.

Liike oli upea isoineen ikkunoineen ja kaikki tilat oli ihanasti sisustettu. Olishan tuolta voinut napata kainaloon tuon konjakin värisen munatuolin ja muutaman lampun :). Värimaailmakin oli meikäläisen mieleen.

Lokal minigalleria, jossa esitellään/myydään  taitelijoiden ja muotoilijoiden tuotteita ja käsitöitä.Viikko sitten avajaisia oli vietetty Mia Design liikkeessä. Ihania piensisustus tuotteita, tyynyjä ja muutama huonekalu myös löytyy myynnissä.
Bongasin monta uutta tuotetta mitä en ole ennen nähnyt. Kiva liike ja henkilökunta.
Artek/Vitra

Iso myymälä kahdessa kerroksessa.


Kolmen tunnin kaupungin kierroksen jälkeen oli mukava käydä vielä syömässä ja kahvistelemassa. Ilma ei välillä oikein suosinut meitä eli vettä tuli paikoin kovastikki.  Sisustuskierroksen jälkeen näin  Marikan kaupungilla ja mentiin yhtä matkaa sitten messukeskukseen.  Olin varannut itselleni myös treenivaatteet mukaan ja kantanut niitä koko sisustuskierroksen ajan.  Olin ihan naatti kun pääsin messukeskukseen eli treenikassin jätin suosiolla narikkaan. Marikan kans kierreltiin messukeskusta ja katsoimme erilaisia tanssiesityksiä ja treenejä.Perjantainahan tytöt osallistuivat tankotanssi kilpailuun, joka on vapaampi kuin Ns. "oikea" tankotanssi kilpailu. Tässä ei ole ns. pakollisia liikkeitä ja koreografia saa olla vapaampi. Tytöt olivat kumpikin valinneet neljästä kategoriasta itselleen teemaksi dream. Puku sai olla myös vapaampi ja video sai myös taustalla pyöriä. 
Marianna oikealla sijoittui hienosti toiseksi ja kolme parasta palkittiin lahjakortein.
Oona oli itse miksannut musiikin ja tehnyt tausta videon sekä tehnyt koreografian. Esitys oli varmasti illan omaperäisin :) Vaikka sijoitusta  ei kolmen parhaan joukkoon tullut, mutta ollaan  taas kokemusta rikkaampana. Paras palaute varmaan neidille oli illalla esityksen jälkeen myöhemmin, kun Henriikka Piippo ( Esiintynyt Talentissa tankotanssi esityksellä agentti 007 ). tuli juttelemaan Oonalle ja sanoi, että tykkäsi kovasti Oonan esityksestä ja olisi Oonan sijoittanut  korkeammalle. Tästähän neiti oli hyvinki mielissään.

Kiva viikonloppu takana, vaikka kylläkin raskas. Tänään alkaa just nippa nappa palautumaan  :). Ei sitä vanhana enää jaksa nukkua vähillä yö unilla ja viilettää paikasta toiseen.


Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna taas touhuilla. Huomen illalla haen äidin meille ja pitää kehitellä jotain kivaa tekemistä hälle. Ei kuitenkaan enää ikkunan pesua :).

Muuten Helsingin reissulta en ostanut mitään eli iso peukku itselleen, vaikka houkutuksia oli kyllä liikaakin :)
Öitä sinne ja ollaanpas taas kuulolla <3


2 kommenttia:

  1. Oulustakin löytyy tuo MIa Design ja vitsi miten ihana liike se onkaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää käydä kyllä Oulussa tuolla liikkeessä seuraavan kerran :). Tehdään sitten yhdessä Oulussa sisustuskierros <3

      Poista