perjantai 25. elokuuta 2017

Syksyistä tunnelmaa

Hui, kun meni koleaksi kelit. Tänään en ole pahemmin ulkona kyllä käynyt, mitä nyt postin hakenut laatikosta. Yritän nyt saada tämän kurkkukivun selätettyä nopeasti ja nauttia kuumia juomia.

Sain tänään ínspiksen vaihtaa vähän lämpimmät sävyt olohuoneen tyynyihin eli  hempeä roosan väri sai väistyä. Syksyn värit ovat aina olleet lempi värejä, joten varastosta löytyi kaikki tyynyt sopivasti uuden ilmeen luomiseen. Muutamasta tyynystä oli vetoketju rikki, mitkä meinasin ekana laittaa. Pitää varmaan ne korjata, niin saa nopsaa taas vaihtaa uutta ilmettä  tyynyjä vaihtamalla.

Kaapista kaivoin myös vanhoja esineitä esille. Ainoa uusia juttu on Marimekon pieni beigen sävyinen vaasi. Oksat ja kukat tietty  omasta pihasta :)
Pihlajanmarja oksat meinas olla vaikea saada asetettua maljakkoon, kun marjat paino paljon ja aina oksat oli miten sattuu.

Vaikka kurkku kipeänä, niin jätski aina sen verran maistuu kahvin kanssa :)

Jätski ja kahvikuppikin sopivat hauskasti myös  sisustuksen sävyyn. Kyllä ne lämpimmät värit tuovat heti tiettyä tunnelmaa huoneeseen.Oikein ihanaa viikonloppua kaikille, mie lähen kuskaan Oonan ja kaverin diskoon :) Sen jälkeen takkaan tuli ja sytytellä muutama kynttilä. Pakko kait se on hyväksyä, että kesä on ohi. 

Seuraava postaus liittyy kivaan yhteistyöhön, ollaan siis kuulolla ja arvontakin on tulossa piakkoin.

Pus ja hali <3
8 kommenttia:

 1. Ihanat syysvärit siellä jo esillä, niin lämmintä tunnelmaa ja kodikasta! Kyllä se on kesä nyt menny, ei muutako kynttilät ja takat tulile vain ja nauttimaan:)

  Ihanaa viikonloppua sinne teile <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3, tuli kyllä kiva lämmin tunnelma vaalean sisustuksen jälkeen. Nyt odotan tässä, että tuli sammuu takasta ja pääsen unten maille. Samoin sinne ihanaa viikonloppua <3

   Poista
 2. Kaapin kätköistä löytyy aina jotain mukavaa esille laitettavaa. Marimekolla kävin tänään ihastelemassa taas tuota Urna -maljakkoa. Flower minulta löytyykin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei muistakkaan mitä kaapeista löytyy :). Oon kyllä aika paljon laittanut tavaraa myyntiin ja jakoon. Onneksi vielä jotain löytyy :)

   Marimekolle tulee koko ajan kaikkea kivaa ja Urna maljakko on kyllä ihana, samoin Flower <3

   Poista
 3. Kivoja syyskuvia! Minäkin hain Pihkalan oksia maljakkoon. Onko tuo tyyny nahkaa? Siis tuo ruskea? Puhelimella katon, niin en saa selvää. Ihanaa viikonloppua ❤

  VastaaPoista
 4. Toi Marimekon iso maljakko on niin upea, siis kerrassaan sisustuksen kuningatar. Tuota pientä olen itsekin haaveillut mutta muutinkin mieleni ja ajattelin ostaa Cooee Design maljakon, sen pienen vaaleanpunaisen, se on niin kerrassaan söpö.
  KOitahan ihana parantua siellä, mie olen jo omalla kohdallani luovuttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mie kyllä tykkään tästä Urna maljakosta. Kirppis rahoilla sen ostin :). Nekin on kivoja maljakoita ja varmaan sopii teille oikein hyvin. Enää ei ns. kaktus kurkussa. Nyt enemmän limaa, jos se nyt irtoaa sieltä ja lähtee tauti pois. Toivotaan niin. Voi, toivottavasti saat tautis piakkoin selätettyä. On kyllä raastavaa jos pitkään kestää. Halit sinne <3

   Poista