torstai 28. syyskuuta 2017

Pikkurahalla sisustamista

Viime viikon vietin kesäloman, joka meni lomailessa keskiviikosta sunnuntaihin Barcelonassa, meillä oli serkku tapaaminen. Oli kyllä taas huippu reissu, paljon nähtiin ja koettiin. ( Laitan myöhemmin päivitystä reissusta ja vinkkejä muutenkin matkasta).


Meillä on pieni sisustusryhmä, jossa Zubi`s Cornerin blogi, Suvi haastoi meidät bloggarit sisustamaan pienellä rahalla näin syyskuussa ( vielä ehdin mukaan,vaikka tipalle meni).
Syyskuussa  uusi hankinta  on Marimekon syksyinen monivärinen tyyny ja pari muuta juttua. (Jotka kyllä olen tilannut aikaisemmin, mutta paketin hain tänään matkahuollosta ja odottavat vielä pientä kokoamista) eli näitä ei voi syyskuun hankintoihin laskea :).

Syyskuussa sisustetaan aika pitkälti näillä eväillä ja yleensä yritän tätä linjaa noudattaa muutenkin sisustuksessa:


1.Pidetään koti siistinä  ja löydetään jokaiselle tavaralle paikka. En ole minimalisti, mutta jokaisella tavaralla pitää olla paikkansa ja mielyttää silmää visuaalisesti ja väriltään.

2. Tuodaan sisustukseen luonto sisälle erilaisilla oksilla, kävyillä ja kivillä.
3. Kaivetaan kaappeja ja varastoja. Hyödynnetään jo olemassa olevia esineitä     ja tavaroita.
  


4. Laitetaan tavaroita kiertoon ja myydään tarpeettomat pois kaapista. Säästetään pitkään haaveilemaan sisustus hankintaan, jonka vois ostaa sitten muutaman vuoden päästä. Heti ei ole pakko saada .)


5. Löydä oma tyylisi.

Säästetään ja ostetaan laatua. Kestävät vuodesta toiseen ja ovat ajattomia. Toivottavasti myöt lapset vanhempana näitä arvostaa, kun aika meistä jättää.

6. Mietitään vanhan tavaran uutta käyttötarkoitusta, voiko siitä tuunata jotain     kivaa? ( Tässä vanhat pellavaverhot saaneet uuden käyttötarkoituksen)


Pellavaliina päiväpeitteeksi.


7. Ulkokalusteita voi tuoda sisälle varaston sijaan.

8. Sekoitellaan vanhaa ja uutta, tuo uutta mielenkiintoa sisustukseen ja kerroksellisuutta. Pienet elämisen jäljet ei haittaa, saa näkyä sisustuksessa. Tässä mummin yli 100 vuotta vanha tuoli ja vanha pullo.

9. Tehdään itse

10. Teetätä huonekaluja

11. Tee mielenkiintoisia asetelmia ja katsenvangitsijoita. Sekoita uutta ja kirpparilta löydettyä.
12. Leikittele
13. Sekoita astiasarjoja keskenään.
Ite olen omiin pintamateriaali valintoihin ollut tyytyväinen, kun on valittu silloin 17-vuotta sitten kun ostettiin tämä talo, että suurin osa pinnoista rempattiin vaaleilla materiaaleilla. Trendejä tulee ja menee. Tuodaan väriä sitten muilla jutuilla.


Mites siellä sisustetaan pienellä rahalla?


Psttt...Eilen oli juttua syksyn sisustamisesta Lounais-Lappi lehdessä ja muutama kuva kodistani , jos haluat käydä googlettamassa :)

6 kommenttia:

 1. Ei vitsit nainen, sie olet vain niin täyden kympin sisustaja. Teidän koti on niin ihana. Toi pellavaliina sängynpeittona on piste iin päälle.
  Ja sit pieni pilke naurusilmäkulmassa kun näin noi taulukourut ja heti mieleen hyppäsi mun aikaisempi lukivirhe taulukoruista :D
  Muiskuja muru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ystäväiseni ihanista sanoista <3

   Heh :) Taulukorut. Mieki monesti nopsaa luen jonkun ja tulee vaikka mitä lauseita, että saa nauraa .).Ihanaa viikonloppua sinne ja ollaanpas kuulolla. Pitää lähteä muutamaksi tunniksi töihin ja vielä neljäksi juoksemaan cooppeeri...kaverin kengät jalassa ja akillesjänne vähän kipeä, ei mikään maailman paras combo :(.

   Poista
 2. Hyviä vinkkejä ja niin tyylikästä siellä!

  Ihanaa viikonloppua Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3

   Samoin sinne ihanaa viikonloppua<3

   Pitää lähteä paviljongista viemään kalusteet kellariin. Tyynyt yms. vienyt aikaisemmin.

   Poista
 3. Kiitos kun lähdit mukaan haasteeseen. Kaunis koti teillä! Ihana tuo kolme tauluhyllyä päällekkäin - kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Suvi haasteesta <3

   Näitä on aina välillä kiva tehdä :). Tauluhyllyt ovat Ikeasta :), näihin saa kivasti ja nopsaa uuden näköisen ilmeen kun vaihtelee vähän järjestystä ja tavaroita.

   Poista