perjantai 6. lokakuuta 2017

Puolikas maraton

Ehei...

En nyt ihan maratonia ole lähdössä juoksemaan, vaikka viikko sitten juoksin coopperin. Meillä töissä joka vuosi järjestetään työntekijöille coopperin juoksu ja tänä vuonna myös osallistuin kyseiseen juoksuun. Kannustimena osallistumiseen on 100 euroa eli jos vaikka kävelet koko 12 minuuttisen, niin saat satasen. Aika hyvä liksa ja kannustin.

Viime perjantaina kävin siis  juoksemassa. Aamulla oli vielä sellainen olo, että lähdenkö edes juoksemaan? Akillesjänne oikeasta jalasta oli taas vähän kipeänä, vuoteen en ollu juossut ja laina lenkkari jalassa pitäis juossa. Kaiken kukkuraksi mie inhoan juoksua, varsinki silloin kun pitää kunnolla hengästyä :) ja varmaan siksi uudet lenkkaritkin hankkimatta.
Vaikka jumpilla välillä tykkään rääkätäkkin itteäni.

Eikö viivalle...

Aluksi siinä kyselin pojilta, että kuinka pitkän matkan ne on juossut, osa oli juossut lähempää 3000m ja osa alle. No, niitten perään heti niin pitkälle kuin jaksan :) Pari eka kierrosta jaksoin pysytellä perässä ja sitten jo jäinki kelkasta.
Olin itelle laittanut tavoitteeksi 2300metriä, joka vaatisi minulta reipasta vauhtia. Lopputulos oli 2305metriä. Huom! Tuo 5 metriä päälle tärkeä mainita .)

Tuolla tuloksella minun ikäinen nainen (48v) juoksi siis erinomaisesti ja näin ollen tienasin  400 euroa koko juoksusta :) Ei minulla ihan paska kunto ollutkaan eli jumpilla käynnit vuoden aikana on tehnyt tulosta...jeee. Viime vuonna juoksin vähän päälle 2000m, en muista tarkaa tulosta ...mutta reilu parannus viime vuoteen. Viime vuonna kyllä ns. hölkyttelin menemään ja silloin sain tulokseksi hyvän ja tienasin 200 euroa. Raha kyllä ihmeesti kannustaa laittamaan tossua toisen eteen :)



Tuohon  otsikkoon ja maratoniin, ettei mene ihan juoksuksi tämä päivitys.





Mulla on vapaapäivä ja  istahdin rauhassa koneelle( 2 tunnin maratonin ajaksi tai taitaa olla aika paremmin puolikkaan maratonin) ja avasin Modernisti Kodikkan kertun blogin, jossa Kerttu oli jakanut linkin Design Tarinoita Modernisti Kerttu. Käykääpä ihmeessä tutustumassa ja kuuntelemassa nämä tarinat, pääset sinne tästä --->KLIK, selaa postausta vähän alaspäin niin sieltä tulee linkki josta pääset kuuntelemaan näitä podcasteja. Tällä hetkellä tarinoita on tehty yhteensä 6 kpl.

Itse kuuntelin kaikki nämä 6 tarinaa putkeen, samalla siinä pölyjä pyyhin ja tein valmiiksi illaksi tortilloja eli ei ihan istumiseksi mennyt koko kaksi tuntinen.
Kerttu on kyllä synnynnäinen esiintyjä ja haastattelija, niin luontevaa kaikki ja mielyttävä selkeä ääni.

Itseäni erityisesti  kosketti Balmurin kasvutarina ja hieno tarina Hakolan noususta tähän päivään. Kaikissa näissä tarinoissa on vahvoja naisia, jotka tietävät mitä tekevät. Sain myös vinkkejä omaan bloggaamiseen ja oli kiva kuulla tuttujen seurattavien  bloggaajien ääni, näin blogi sai tavallaan uutta näkemystä hyvällä tavalla, vaikkei kasvotusten koskaan olla  tavattukkaan.


Vink, vink...

Designtarinathan vielä jatkuu, joten kannattaa seurata Modernistin Kodikkaan Kertun blogia ja podcast tarinoita.






















4 kommenttia:

 1. Wau, hieno tulos sulla. Mitähän mie saisin tulokseksi, kipeät lihakset ja kompurointia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa olla kyllä tyytyväinen ko en oo juossut ja en niin kauheasti edes tykkää koko juoksemisesta. Ajattelin vielä yhden coopperin käydä tuossa stadionilla vetäisemässä ennen kuin lumet tulee. Lievää masokistia, heh .) Ei sitä kuule tiedä mitä sieltä kunnon takaa piilee, kun lähdet viivalle. Mulla oli kyllä lihakset kipeänä ja kauhea nälkä koko vko lopun, tuntu että jääkaapilla olin koko ajan :)

   Poista
 2. Vautsit, mikä tulos!!!
  Olen aatellutkin kuunnella nuita, ihan uusia juttuja taas :)

  Kivaa lauantaita sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, saa olla tyytyväinen :)

   Käy ihmeessä kuuntelemassa, ihania tarinoita kaikki ja hyvä siivouksen tai ruoan laiton yhteydessä näitä samalla kuunnella.

   Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

   Poista