lauantai 13. tammikuuta 2018

Lamppu rakkautta

Heikkous...


Monelle heikkous on kengät ja laukut, ite kuulun tähän lamppu tuoli heikkouteen. Tuntuu, että maailmassa on liikaa ihania tuoleja ja lamppuja.
Tietysti näistä moni vaati tietyn tilan, että tulee ns. oikeuksiin ja kaunis muotoilu tulee esiin.

Nyt olen ihastunut tähän Mantis seinävalaisimeen ja samasta sarjasta löytyy myös mm:ssa ihana pöytävalaisin, lattiavalaisin yms. Yhteen kohteeseen suunnittelin Mantiksen valaisimen ja se oli heti rakkautta ensi silmäyksellä näihin valaisimiin.
Haaveita aina saa minusta olla ja yksi haave on siis tämä Mantis sarja seinävalaisin, jonka haluaisin olohuoneeseen nojatuolin viereen ns. lukuvaloksi. Valaisinta en ole kyllä  nähnyt luonnossa. Nyt ensi viikolla olen menossa Helsinkiin ja pitää katsoa, että voisko sitä jossain käydä katsomassa livenä? Kummasti se aina vain nämä 50-60 luvun muotoilun tuotteet vetää puolensa.  Valaisinta ajattelin tuohon himmelin kohdalle seinään.Ikkunan karmista seinäkaapin reunaan on mittaa 110cm eli leveys on ihan ok. Ainoa ongelma,että tuleeko lamppu liikaa ulos seinästä? Hyvä puoli on kääntyvä varsi eli lukuvalo toimisi hyvin sohvalle ja nojatuolille. Onneksi asian kanssa ei olla kello kaulassa ja onhan lampulla hyvä hinta lappukin, ettei ihan tätä  heräteostoksena tehdä eli vaatii "muutaman" tuotteen myymistä kirpputorilla ja useamman kuukauden  säästämistä.


Tässähän voisikin olla hyvä lahjatoive 50-vuotis lahjaksi, heh heh :)Onko siellä haaveita vuodelle 2018?
10 kommenttia:

 1. Tyylikäs lamppu ja sopis just eikä melkein tuohon sinun suunnittelemalle paikalle. Hyvä toive siis!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kans tästä lampun mallista kovasti <3 Pitää vähän mittoilla, ettei ole vaan liian massiivinen tähän ja ei tule tielle ko kävellään.

   Poista
 2. Minun heikkous on juurikin lamput ja laukut. Lamput vain onneksi löytyy suurimmaksi osaksi kirpparilta mutta laukut ei :)
  Minun haave täksi vuodeksi on se keittiönremppa ja siittä se kantavan väliseinän kaataminen.
  Mutta mites mie saisin tuon meän isännän innostumhaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lamput ja tuolit sekä nykyään on tullut vielä erilaiset vaasit ja kyntteliköt :). Mie haluaisin jonkun kivan yksinkertaisen nahkaisen laukun. mulla yx konjakin värinen nahkalaukku ja onki päivittäin käytössä eli tarttisin selaisen ns. paremman laukun, jota vois pitää vaikka juhlissakin. Keittiöremppa olisikin ihana saada. Joo, nuo isännät varmaan vaikeampia tapauksia saada innostumaan rempaan :) Sie teetki teille kivoja löytöjä aina ja sopii teidän talon henkeen.

   Poista
 3. Täällä on toinen valaisimiin hullaantunut! Meillä valaisimia löytyy ihan jo melkein liikaakin, mutta tykkään vaihdella niiden paikkoja, joten tuskinpa se kokoelma haitaksikaan on. Ystävät hieman ihmettelevät kyllä erikoista mieltymystäni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kans vaihdellaan paikkoja ja lampuilla kyllä saa kivaa ilmettä vaihtamalla vain paikkoja :). Mie uskon, että jokaisella on jku mieltymys...yhteen väliin mulla oli sisustustyynyt,mutta nykyään ostan niitä maltillisesti :)

   Poista
 4. On kyllä upea lamppu. Siinä missä olen laukku ja takki ja koru ja muutenkin vaate friikki niin rakastan myös lamppuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookki ihana lamppu <3

   Mie olin nuorempana kauhea vaate friikki, nykyään tulee ostettua lähinnä vain tarpeeseen :) Lamput on kyllä ihania ja markkinoilla liikaa kauniita valaisimia :)

   Poista
 5. Hieno valaisin! Mää haluaisin olkkariin uuden lampun, mutta tietyt kriteerit on, joten lamppua ei löydy ihan heti...Ihanaa viikon alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana ja mieki tykkään kovasti :)

   Joo, kannattaa ostaa vasta sitten kun löydät sen oikean ettei mitään väliaikais ratkaisua tai ihan kivaa :) Samoin sinne kivaa viikkoa. Mie lähen tänään tytön luo Helsikiin ja saa nähdä nouseeko kone, kun kauhea tuuli.

   Poista