keskiviikko 25. huhtikuuta 2018

Harmaata ja messinkiä keittiöön

Oikeastaan tilasin tämän ihan eri tilaan, mutta minusta käy moneen tilaan ja käyttötarkoitukseen.


Ferm Living Plant Boxi käy mm:ssa keittiöön. Samalla tilasin messinkisen tarjottimen, joka mahdollistaa erin käyttötarkoituksen eli voi toimia samalla pienenä pöytänä, esimerkiksi sohvan vireen. Saa vaikka kahvikupposen laskea ja laittaa tarjottaviakin esille nätisti. 
Nyt laitoin keittokirjoja ja pari leikkuulautaa  sekä kukkasen tarjottimen päälle.

Boxi on tarpeeksi siro, mutta kuitenkin vankkarakenteinen, ei heilu ja ole sellainen heppana. Kapean mallin ansiosta ei tuki kulkureittiä, keittokirjat ja laudat ovat näppäräsit käden ulottuvilla.


Päälle vois laittaa vaikka yrttipurkkeja, joista voi napsia sitten salaatteihin lisukkeita.

Värikin natsaa hyvin maalattujien keittiötasojen kanssa, pientä vivahdetta näen vihreää tässä..mutta ei häiritse silmääni.  


Tulette vielä varmasti näkemään boxin myös muuallakin ja vähän eri tarkoituksessa. Tykkään kovasti tällaisista tuotteista mitä voi käyttää monessa tilassa ja käyttötarkoituksessa.


Remontti on edennyt pikku hiljaa. Rappus käytävän korkea seinä ja katto on maalattu, kuistin paneelikaton alan nyt toisen kerran maalaamaan. Työhuoneen seinälle en ole vielä tehnyt mitään. Päätin, että teen nyt tuon kuistin valmiiksi ennen kuin siirryn toiseen huoneeseen.

Eilen innostuin laittaan talvikengät pois ja samalla huolsin kaikki kengät, ennen kuin laitoin ne varastoon sekä saman tein kevät kengille. Toppavaatteet on myös suurimmaksi osaksi pesty. Uuden toppapuvun kyllä tarttisin, entinen onki lähemmäs 10 vuotta vanha. Nyt keväällä saattais löytääkin edullisesti uuden. Pitää varmaan sillä silmällä kattoa ale myyntejä ja kirppareita.Oikein ihanaa keskiviikkoa sinne kaikille :)

<3


6 kommenttia:

 1. Ompas sieviä. Juuri tuollaiset voisin sohvanpäätyyn laittaakin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, eikö ookki näppärä ja ei vie kauhesti tilaakaan :)

   Poista
 2. Kätevä taso ja kät kyllä vaikka minne!
  Ihanan valosa keittiö sielä.
  Mukavaa loppuviikkoa Päivi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä käy mallin ja värinki puolesta meille moneen tilaan :)
   Valoa kyllä tulee kivasti nyt joka suunnasta ja nyt ulkona vielä paljon lunta. Välillä kyllä vaikea ottaa kuviakin, kun meillä lasipintoja jotka heijastavat. Samoin sinne kivaa viikkoa, huomenna herätys aikaisin ja suuntana Oulu :)

   Poista
 3. Onpa hieno boxi! Sopii niin hyvin tuohon paikalle! Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3

   Tykkään tästä kyllä kovasti :) Tänään olikin sielläpäin ja kävin eka kertaa Valkeassa, en ihan ehtinyt kaikissa liikkeissä käydä. Samoin sinne ihanaa tulevaa vko loppua, jee jo huomenna perjantai...YES!

   Poista