torstai 12. huhtikuuta 2018

Olohuone vihertää ja ostin mitä itsekkään en olisi koskaan uskonut ostavani.

Kerroinki viime postauksessa, että innostuin vähän laittamaan jo olohuoneeseen keväisempää ilmettä vaikka lunta on metri tolkulla. Selkä on vielä kipenä eli en ole vielä päässyt imuroimaan ja jäniski on häippäissyt puun júurelta kököttämästä, reilu kolme tuntia hievahtamatta siinä istuskeli. Mietin jo välissä, onko edes hengissä koko jänö rukka? Rukka ei olis kyllä ollut, jos ainoan pylväshaapan olis syönyt nassuun.

Vihreä ja varsinki tietyn vihreä on aina ollut yksi lemppari väreistä, niin kuin sisustuksessa ja myös vaatetuksessa. Näinhän se monesti menee, että sisustus ja vaatetus kulkee käsi kädessä. No, nyt tein kyllä semmoisen poikkeuksen...että meillä tytötkin olivat ihan ihmeissäään, että nyt se on varmasti saanut vähintään auringonpistoksen. Tyynyjähän meillä on ollut aina ja paljon, sohvilla, sängyillä, tuoleilla ja jopa lattioilla. Varastosta kaivoin metsänvihreän ja vähän kirkkaamman vihreän tyynyn piristämään olohuonetta ja kukkakaupasta hain tuoreita kukkia.

Jyskistä löysin tämän kivan vaalean ryijytyynyn, joka on nyt uusinta "hottia". Tämä oli -50% alessa ja tässä oli hopean värisiä " plink plingejä", joita jo maksun jälkeen revin pois :) eli tyynystä sain ns. oman näköisen. Betoninen vati sai jäädä pääsiäisen jälkeen vielä pöydälle, tuo kivasti rouheutta muuten herkälle lasipöydälle. Ulkomailta tuodut posliiniset munat saivat myös jäädä.


Siihen minun auringon pistokseen, heh :)

Mie en ole ikinä tykännyt eläinkuosisista tekstiileistä...mutta vannomatta paras. Tiedättekö se tunteen, kun jotain juttua vain näkee kuvissa ja alkaakin siitä  tykkäämään. Olette saattaneet jo huomata aikaisemissa kuvissa tämän Artekin Zeepra tyynyn eli tyyny kotiutui meille n. pari viikkoa sitten ja tytöt olivat ihan ihmeissään, että mikä äidillä nyt on kun on tuollaisen tyynyn ostanut.? Tyyny tuokin kivasti särmää, kontrastia. No, tämähän ei jäänyt tähän...eli tilasin Artekin jakkaralle myös samasta kuosista istuin päällisen eli sellainen on myös tulossa ja se saakin riittää nyt eläinkuoseista. Sanoinki tytöille, että jos äiti laittaa leopardi tai zeepra kuviollisen paidan tai housut päälle, niin dementia on iskenyt tai hoitoon saatte viedä. Nuorille minusta passaa, mutta ei näin "vanhoille".
Kukkakaupasta ostin pari eucalyptus oksaa ja sitten yhden lilja lajikkeen, nyt en muista kyllä  lajikkeen nimeä. Halusin mahdollisimman kestävän oksan, josta olisi iloa pitkään ja tämä oli kuuleman sellainen.


Taustalla näkyykin työhuoneen tumma tapetti  seinä, joka nyt haluttais repiä pois ja laittaa vaaleampi sävy. Eikö maailikaupoille. Etsinnässä jokin kiva harmaa, joka pikkasen taittaa hiekan sävyyn. Kolme vaihtoehtoa mulla onkin, mutta katotaan mihin päädyn.Joko siellä on vaihdettu keväisempään ilmeeseen kodin sisustus?


4 kommenttia:

 1. Itse olenkin oppinut että parempi kun ei sano koskaan "tuota mie en hanki" kun tiedän että jossain vaiheessa sen kuitenkin hankin. Teillä on kyllä niin upeaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni, ehkä parempi niin :) Mieki joskus sanonut, että meille ei tule koskaan valkoista sohvaa kun tietää meänki elämisen :) Vannomatta paras. Kiitos Nanni <3, pienillä muutoksilla yritetään aina piristää sisustusta. Vihreä on ihanan keväinen väri ja raikas <3

   Poista
 2. Kyllä mäkin oon monesta asiasta ettei koskaan.....mutta kyllä se ei koskaan on peruttu.
  Kaunis ja kiva toi teen pöytä, oksat ovat kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan makukin vuosien saatossa muuttuu, ainakin mulla :) ja alkaakin tykkämään sellaisesta mitä ei voinut koskaan edes kuvitella, heh. Olohuoneen pöytä on teetätetty vuosia vuosia sitten, varmaan lähemmäs 15 vuotta sitten...saattaa olla enemmänki. oon jo kyllä kattonut vähän uuttakin...mutta en kiirehdi sen kanssa, kun kaikkea muuta laitettavaa nyt. Pöytä varmaan viimeisin hankinta,koska tuolla pärjää vielä :)

   Poista