keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Toukokuun alku

Puoltoista viikkoa vierähtänyt, etten ole käynyt moikkaan teitä täällä.
Ite olen yrittänyt muitten blogi  postauksia aina sillon tällöin käydä lukemassa, että tiedän mitä kuuluu muille.

Päiviin on mahtunut monta hyvää hetkeä sekä myös lievää väsymystä. Selän venäytin kuukausi sitten ja sen myötä en ole käynyt kuin yhden kerran syvävenyttely tunnilla, enemmän tehnyt rauhallisia kävelylenkkejä ja sekin tietysti ottanut pattiin, kun ei ole päässyt liikkumaan kunnolla. Kroppa jo kaipailee kunnon hikijumppaa.

Vappu vietettiin ihan kotosalla hyvin syöden ja vähän herkutellen, ei mitään ihmeempiä suunnitelmia ollut koko vapulle, koska seuraavana viikonloppuna oli lähtö Hämeenlinnaan ja Oonalla oli tankotanssin Sm-kisat. Perinteiset vappuajelutkin nyt jäi.

Matka Hämeenlinnaan mentiin autolla ja sää kyllä vaihteli nyrkinkokoisista lumihiutaleista auringon paisteeseen.
Olipa kiva tulla etelään, kun kesä oli jo pitkällä ja osaksi nurmikko vihersi. Sai pienen palan nauttia kauniista kesä säästä :)

Kisat meni hienosti Oonalla ja kotiin tulijaisiksi tuli Sm-pronssi. Suoritus ei mennyt ihan nappiin ja karsintapisteistäkin jäätiin yli 10 pisteellä. Karsintapisteet olisivat tuoneet ykkös sijan, jos kaikki olisi mennyt hyvin. Ote lipu tangon liukkauden takia  ja joutuikin aloittamaan esityksen uudestaan ja toisella kerralla otti alun varman päälle ja jäi pätkä tanssiosuudesta kokonaan pois, joka kyllä näkyi selvästi pisteissä. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa uusia kisoja ajatellen. Paikka olisi nyt Mm -ja Pm kisoihin kaikilla kolmella mitalistilla.

Reissussa tuli hyvin syötyä hyvässä seurassa. Lauantaina käytiin paremmin kisojen jälkeen syömässä pitkän kaavan mukaan ja tulipa bongattua tietysti valaisin friikkinä ravintolan hienot  Louis Poulseninin  PH Artichoke valaisimet.Meillä neiti tokaisi, että äiti eikö nuo ole samat lamput kuin mitä yritit hänen huoneeseen joskus koota. Mie, ettei nuo ihan samat oo, ettei äiti taida ihan 
10 000 euron lamppuja lastenhuoneeseen ostaa :). Tämä Oonan huoneen lamppu oli, mitä yritin koota n. kolme päivää, niin oli Copenhagen Norm 69 valaisin ja hinta n. 120 euroa ja lamppu lähti takaisin ja tilalle tuli toinen kattolamppu, koska en saanut lamppua koskaan koottua, vaikka Oonan kummitätikin oli apuna.


Jälkkäriksi vielä minttukaakao. Nauroinki, eipä ole ennen tullut juotua viinilasista minttukaakaota. Levillä pahvi tai posliinimotista on kyllä tullut nautittua. Maistuipa paremmalta muuten viinilasista :)

Tällaiset pienet viikonloppu reissut aina on mukavia, mutta ottaa ne voimillekkin, etenkin selälle monen tunnin autossa istuminen. Maanantaina olin kyllä ihan kuitti.

Eilen sinnittelin, että jaksan katsoa euroviisut loppuun (vaikka välillä kyllä kävi silmät ummessa ja pilkittelin). Sinnikkyys palkittiin, Suomi pääsi hienosti finaaliin. Hyvä Saara!!!
Kerranki suomelle hyvä kappale ja toivon niin, että suomi voittaa koko kisan.Toinen suosikkini on Kypros, joka myös pääsi finaalin.

Tämä viikko on vielä neidillä Stagen tanssitreenit ja kenraaleja parina päivänä.Perjantaista sunnuntaihin on Stagen 10-vuotis tanssi show, jossa neidillä on useampi esitys. Lauantaina jopa 8 eri tanssiesitystä. Ensi viikolla sitten jäädäänki kesälomalle tanssitreeneistä ja vähän rauhoittuu täälläkin meininki.

Sain viime viikolla kivan paketin koti-ovelle ja postausta on tulossa yhteistyön merkeissä eli olkaahan kuulolla!!!


<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti