lauantai 13. lokakuuta 2018

No, hyi oli ensimmäiset sanani

Niinpä...näinki voi joskus käydä.


Ensimmäiset sanani oli hyi... ja lause  jatkui ihan kauhea, tuohan on ihan lumpun näköinen.

Tämä sattui loppu kesällä kirpputorilla kaverin kanssa. Oltiin kirpparin kuistilla jo menossa kotia, kun kaverini penkoi muovilaatikkoa josta ihmiset saa itselleen ottaa ilmaiseksi eli monesti olen ittekkin sinne laittanut vaatteita ja tavaroita mitä en ole enää halunnut kotia viedä takaisin. Kaveri nosti tämän mekon sieltä ja se oli sellaisessa mytyssä siellä ja värikin näytti mielestäni ihmeelliseltä. Kaverini sitä katseli, että tämähän on jonkin suomalaisen suunnitelma mekko.





Meni muutama päiviä kirppari käynnistä, kun kaverini sanoi että kokeileppa sie tätä mekkoa kun olet pitempi ja hänelle ei oikein passaa kun on lyhyt.




Mekko onki aivan ihana päällä. On sopivan rento ja kuitenkin juhlallinenki, kun laittaa vähän koruja kaveriksi ja soppelit kengät. Tarkoitus jossain vaiheessa ostaa konjakin väriset  ruskeat nahkasaappaat, niin uskon että mekko on sen kanssa myös kiva.









Mekossa on isot löysät hihat, jotka saa kivasti pussille kun vetää hihoja ylöspäin sekä kapealla vyötärönauhalla saa ylä-osan myös kivasti  pussille. Mekko kaipaa alleen alusmekon. Mekossa tummempi raita pikkasen kimaltelee eli mekossa on 7%silkkiä.





Mekko on suomalaisen  Kaisa Heikkilä Oy käsialaa.
Pyydän anteeksi nyt suunnitelijaa, kun sanoin niin ilkeästi mekosta. Mekko ei tullut oikeuksiin yhtään pahvilaatikon pohjalla myttynä, mutta vaateripustimessa  mekko jo näytti kivalta. Mekosta siis en maksanut  mitään eli nyt hyvällä omatunnolla voin satsata laadukkaisiin nahka saappaisiin :)



Mitäs tykkäsit mekosta?


HITTI vai HUTI???













2 kommenttia: