lauantai 20. huhtikuuta 2019

Pääsiäinen

Pääsiäistä vietetty parin päivän vapailla, jotka on mennyt siivotessa  ja maltillisesti pääsiäistä laitellen. Tuntuu, että joka vuosi vain tulee vähemmän laiteltua pääsiäiskoristeita, nyt en istuttanut ohransiemiä ollenkaan eli vanhoilla koristeilla mentiin....osa koristeista jäi kyllä pussiin. Tässäkin pätee sama sääntö, vähemmän on enemmän.



Keltainen on kyllä piristävä väri :)








Eilen ajeltiin Oonan kanssa kahdestaan katsomaan äitiäni ja käytiin myös anoppilassa päivällisellä. Muut perheenjäsenet on ulkomailla, isäntä Nykissä ja vanhin tyttö Teneriffalla. Samalla laitoin ns. vähän parempaa päälle. Yleensä minut näkee tuulihousut ja tuulitakki päällä. Parikan kengät korvineen sopivat hyvin näin pääsiäiseksi :). Onneksi vaivasenluu ei painannut kengissä. Ihanaa kun kelitkin on nyt lämmenneet eli takkia ei tarttenut koko päivänä laittaa päälle, vaan neuleella tarkeni ihan hyvin viipottaa ulkona :)








Pääsiäislomani on mennyt myös rentoutuen ja herkutellen. Tänään suunnitelmissa mennä Oonan kans elokuviin tai käymään ulkona syömässä. Nyt hakemaan neiti tankotanssi treeneistä. Viime viikonloppuna lunasti täällä Torniossa Sm- karsinoissa ykkös sijalla paikkansa Sm-kisoihin. Sm-kisat pidetään jo 4.5.2019 Hämeenlinnassa ja tavoitteena Mm-kisa paikka. Kolme parasta lunastaa Mm-kisapaikan.




Mitä sinun pääsiäiseen kuuluu?


HOX! Lisäsin vielä arvonta postaukseeni, että kaikki jotka kommentoivat myös Muuttuva Kotini Päivi S  fb-sivulla Arvonta postaukseen, niin osallistuvat myös arvontaan.


Lisää pääsiäiskuvia löytyy myös Muuttuva kotini Päivi S instagram tilitä.







2 kommenttia:

  1. Kivasti olet pääsiäistä laitellu, ihana tuo oksa ja munat niissä.
    Mekki olema ollu Jarin kans kaksin nämä pari päivää. Huomena tai maanantaina tullee äiti ja läpit. Aika hyvät ilmat olleet, olen istuskellu paljon ulkona ja pyöräilemässäki käväsin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkään kans kovasti oksasta. Jouluna mulla on llut lasiset joulupallot ja jääpuikot roikkumassa. Pitää nyt kesää kohden laittaa taas lattialle lasipurkkiin oksat.
      Kivaa ohjelmaa sulla siellä luvassa. Täällä nyt on ollut pilvisiä kelejä, oikeastaan ainoa hyvä ilma oli silloin kun siivosin :( ja kun kävin sielläpäin.
      No, toivottavasti saahan nauttia vielä monista aurinkoisista keleistä. Ihana alkavaa uutta viikkoa sinne, huomenna onki pyhä :)

      Poista