maanantai 19. elokuuta 2019

Makuuhuoneeseen uutta väriä

Kesällä kävin Oulussa veljen tytön luona, joka on myös kummityttöni. Käytiin samalla kaupungilla shoppailemassa ja löysin Kauppakeskus Valkean Sokokselta Annon osastolta nämä kauniit pellavaiset oljenkeltaiset tyynynpäälliset, jotka olivat -30% alennuksessa. Eilen vähän muutin makkariin ilmettä tyynynpäällisillä, muutamalla sisustustavaralla sekä edes menneen tädin virkkaamalla pöytäliinalla. Tässä muutama kuva myös teillekkin nähtäväksi. Pienellä muutoksella makuuhuoneesta tuli taas uuden näköinen.











Ennen mulla on ollut päiväpeitteenä pellava pöytäliina, mutta nyt kesän ajan ollut tämä itse tekemä päiväpeitto joka onkin yli 20 vuotta vanha. Eilen heitin tätini tekemän pöytäliinan sängyn päähän, joka tuo pientä romanttisuutta makkariin sopivasti. Olen muuten tosi huono pitämään pöytäliinoja, joten liinallekin tulee nyt käyttötarkoitus. Minusta voi sisustuksen kanssa leikitellä, eikä ottaa niin vakavasti. Välillä mulla on ollut sängyn päässä myös iso huivi tuomassa vähän väriä muuten valeaan huoneeseen.





Oljen väristen tyynyjen kanssa sopii hyvin kirppailta ostettu puurasia, vaaleita heiniä kirkkaassa maljakkossa sekä  Marimekon pieni vaasi pöydällä. Hattu on ollut koko kesän seinällä ja saa olla vieä hetken siinä. Marimekon kankaasta ommeltu tyyny tuo vähän kontrasia. Meillä on 180cm leveä jenkkisänky, johon on tosi vaikea löytää isoa päiväpeittoa...joten mennään tällä vanhalla peitolla taas "vähän" aikaa. Ostan vasta kun sopiva löytyy ja sillä varmaan mennän taas se reilu 20 vuotta.


Mitäs tykkäsit uudesta muutoksesta?


Ennen makuuhuone näytti tältä: 






Pientä vaihtelua sisustukseen pienellä vaivalla :)






6 kommenttia:

  1. Pikku jutuilla makkari näyttää nyt aivan eriltä, pöytäliina on kätsä tuossa, minustakaan sisustelun ei tarvi olla niin täsmällistä, vaan pieni leikkisyys on paikallaan.
    Ihanat nuo teän yöpöydät!

    Kivaa tiistaita sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huvikseen kokeilin pöytäliina ja minusta passaa kivasti siihen :), joo leikkisyyttä pitää olla aina sen verran ja kokeilla välillä kaikkea uutta.
      Yöpöydät on muuten teetätetty, rungot vankilassa ja pöydän kantena meän kuistin, eteisen ja Wc-laatta, jäi yli niin laitoin kanneksi :)
      Kierrätystä, sehän on se päivän sana <3

      Samoin sinne <3

      Poista
  2. Hyvältä näyttää �� voisi toimia myös Martina tai seinäkoristeena tuo pyöreä pöytäliina. Ihan huippu idea tuossa sängyssä myös ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna <3...mikä on Martina?
      Joo, kiva tuli...aina pitää kokeilla kaikkea uutta .)

      Poista
    2. Martti matto... naurua. Siis mattoja voisi olla kiva .

      Poista
    3. Okkey :) ...ennakoiva teksti saa ihmeitä aikaan, heh .)

      Poista