maanantai 10. helmikuuta 2020

Tulossa kivoja projekteja.

Tänään mulla on vapaapäivä ja masentavaa katsoa ulos kun vettä tulee kaatamalla ja välillä tulee kunnon tuulen puuskia eli kunnon koiranilma. Lunta on kyllä tullut riittämiin eli sen puolen ei haittaa vaikka vähän lumet sulaakin, eipä tuo heti lopu.









Vapaapäivät mulla yleensä kuluu siivotessa ja pyykätessä, muutenpa noita ei ehdi kuin toisella kädellä tehdä :) Tänään kun vein tytön kouluun, oli lumet sen verran sulaneet, että koivuangervon pensas kurkisteli lumikinoksen takaa ja nappasin muutaman oksan maljakkoihin. Tällä hetkellä viehättää kovasti sisustuksessa erilaiset tummat oksat. Nyt laitoin maljakoihin myös vettä, ettei käy niin kuin viimeksi että heti roskasivat pöydät.








Tänään iltapäivällä mulla on kiva yhteistyö Värisilmän kanssa, joten siitä on tulossa loppuviikosta  blogijuttua. Sen jälkeen mulla on sisustuskonsultointikäynti ja toivottavasti siitäkin saan teille vähän kertoa.
Blogi arvonnan sisustuskonsultointi meni etelään eli siitä projektista on tulossa myöhemmin juttua kevään aikana.
Loppuviikosta menen käymään keittiösuunnittelijan luona ja käydään tarjous vielä läpi sekä sovitaan aikataulut yms. Saan siitäkin projektista teille vähän alkaa kertomaan  eli kivoja projekteja on tulossa tähän alku vuoteen eli kannattaa olla "linjoilla".





Pyykkikone piippaa eli petivaatteet kuivumaan ja uutta tilalle :)
Oikein ihanaa alkavaa viikoa sinne kaikille <3





3 kommenttia:

  1. Kaamea on kyllä keli, täälä sattaa kans.
    Kivoja uusia juttuja tulossa, ootan mielenkiinnolla.

    Mukavaa vapaapäivää sinne, mulla on yöhukit eessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tänään oli jo kelikin parempi :)
      Joo, kivoja projekteja työn alla. Nyt illalla purkanut kuvia koneelle ja katellut mitä laittaa postauksiin. Ylihuomenna viimeistään postaus tulossa, ollaanpas silloin taas kuulolla <3

      Oikein mukavaa työviikkoa sinne ja olipa kiva törmäillä kaupungilla <3

      Poista
  2. Voi kiitos Suvi ja kiva kun tykkäät <3

    VastaaPoista