torstai 25. kesäkuuta 2020

Ennen ja jälkeen remontin

Voi mitkä kesäsäät meitä on hellinnyt monta päivää, ettei pahemmin sisällä malta olla ja varsinkaan tietokoneella. Eilen jo uskoltauduin ottamaan talviturkin pois, kun selkä alkaa olemaan kunnossa ja olipa ihanan lämmin vesikin. Tänään piti jo käydä toistamiseen uimassa, nyt pitää nauttia lämmöstä kun kerrankin sää suosii meitä.

Lupasin tässä laittaa kuvia ennen ja jälkeen keittiöremontin, näin paremmin hahmottaa kuinka iso muutos keittiössä ja ruokailutilassa on tapahtunut remontin ja uuden lattian myötä.

Tässä kuvasaldoa... olkaapas hyvä!


Ennen

Jälkeen

EnnenTästä tiskiallas seinästä en löytänyt kuin yhden ainoan kuvan.Jälkeen
EnnenJälkeen
Remontin myötä tilasta tuli avarampi, selkeämpi ja valo pääsee kulkemaan vapaasti joka puolelta ikkunoista sekä pöytätilaa on nyt myös enemmän mitä aikaisemmin. Aamiasikaappiin saatiin mahutettua kaikki kodinkoneet, kuvasta puuttuu vielä  pieni mikro, joka on myös sinne asennettu. Iso saarrekke toimii aamiaispalapöytänä, muuten ruokailu tapahtuu pöydän äärellä.

Eikö tullutkin iso muutos? Ollaan kyllä koko perhe tyytyväisiä uuteen keittiöön ja lattiaan. Uunissa on vielä opeteltavaa, siinä on vaikka ja mitä toimintaa. Tiedä mikä kokki tässä vielä paljastuu itestään :)

Keittiö ja kodinkoneet on Puustellin  ja parkettilattia on Triofloorin valikoimasta.

Remontin myötä tehtiin myös takkapuille ns. kolo, johon saa laittaa takkapuut esille. Seinää keittiön puolelta piti jatkaa n. 30 cm verran, jotta kolo saatiin tehtyä. Puita siihen ei ole vielä laitettu ja ei ole nyt ollut kyllä tarve polttaa uunia, sen verran helteiset kelit olleet.


Seuraava projekti taitaa olla työhuone, josta vaihdetaan myös lattia sekä seinät saa uuden sävyn. Lattia näkyy tässä tilassa suoraan olohuoneeseen eli näin saadaan lattiasta yhtenäisemmän näköinen. Yksi ideakin mulla työhuoneeseen, mutta siitä projektista sitten myöhemmin. Taas pyörii monta ideaa päässä .) Ammattitauti, heh.

Hei, huomenna on jo perjantai, eikö ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille<3 <3 <3 ja ollaanpas taas kuulolla. Taitaa seuraava postaus mennäkkin heinäkuulle. Mulla nyt pitkä putki nyt  töitä ja kotonakin pitäis jotain tehdä sairasloman jälkeen, imuri odottaa mm:ssa " ulkoiluttamista".4 kommenttia:

 1. Teän vanha keittiöki oli kaunis ja tyylikäs, mutta uusi vie silti voiton. Valasin on upea ja kun tuo kaappiseinä poistettiin, tuli avaruutta niin paljon.
  Aivan mahtavaa tuola nyt kokkailla ja fiilistellä, tykkään!!!

  Nautihan helteistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaruus ja tilan tuntu kyllä ihana ja iso plussa on, että on nyt kunnolla työtilaa :)
   Kokkailustakin kyllä nauttii erilailla :)

   Kiitos, nautitaan kyllä helteistä ja en yhtään pistä pahitteeksi jos näitä jatkuis pitkään <3 Samoin sinne hellepäiviä, siellä aina onki hyvät hellelukemat <3

   Poista
 2. Kumpikin keittiö on kaunis, mutta jälkimmäinen selkeästi avarampi. Todella kaunis muutos ja hyvin toteutettu.

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ja tykätään kyllä kovasti kun on nyt selkeästi avarampaa ja on toimivampikin.

   Samoin sinne ihanaa viikonloppua ja on meillä ollut ihan huiput kelit :)

   Poista