sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Klassikolla mennään

 



Melkein puoli vuotta vierähtänyt blogi päivityksestä. Kotona ei ole tullut pahemmin laiteltua uusia juttuja. Sisustusta on päivitetty lähinnä tyynynpäällisiä vaihtamalla ja kaivemalla kaappien kätköjä.


Aattelin päivittää pitkästä aikaa blogin, kun jotain pientä uutta on tullut ostettua kylläkin jo reilu puoli vuotta sitten tai taitaa olla enemmältäkin aikaa. Nyt se on saatu seinälle, yes!!! Menin ihan klassikolla merkillä eli Artekilla. Sopii mielestäni hyvin Artekin tarjoiluvaunun ja jakkaran kaveriksi. Halusin seinälle peilin, joka ei ole ns. nähty. Tämä ei ole tullut missään vastaan ja jännitin vähän ko tilasin, että minkälainen on sitten livenä?




TÄYDELLINEN! 


Asettelin peilin oikeaan reunaan, jotta Tupla Kuplalle jää kunnolla tilaa ettei mene liian ahtaalle.  Aikaisemminhan tässä on ollut oma tekemä taulu ja sille pitää vielä keksiä uusi paikka. Seinä kyllä kaipaa muutakin, mutta katon rauhassa mitä laitan myöhemmin. Nyt olen ns. ostolakossa. Pitää säästää tulevaan toukokuun ulkomaan reissuun, jota odotan kuin kuuta nousevaa.





Peili on Artek 124. Peilissä on peini hylly, johon voi maksimissaan laittaa 2,5kg painoa. Peili on siro eli sopii moneen tilaan ja paikkaan .








Peilissä on ns. kaksi peiliä, jotka antavat kivan kuvan peiliin. Peilin kautta näet monelta suunnalta tilan. Kaunis puinen hylly antaa peilille kontrastia ja lämpöä.


Mitäs tykkäsit?



Taidan suunnistaa nyt ulos kävelylle, täällä tuli ihan huippu keli. Aurinko paistaa ja hanget kiiltää puhtaasta lumesta. Eikö aurinkolasit päähän ja toppakamppeet päälle ja nauttimaan ihanasta säästä. Oikein ihanaa hiihtolomaa kellä sellainen nyt on. Täällä on vasta viikolla 10.



Hyvää sunnuntaita ruudun toiselle puolelle ja kiva kun oot mukana täällä <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti