torstai 16. huhtikuuta 2015

Kivoja kirppislöytöjä

Aamupäivän kiertelin kaupungin keskustan kaikki kirpputorit ja jotain pientä löysinki kotiin, lähinnä keittiöön.

Viime kerralla ko kävin kirppiksellä, niin jäi kaiveleen muutama juttu ja tänään yksi tarttui niistä sitten nyt mukaani...en voinut vastustaa kiusausta. Laitan loppuun kyva pläjäyksen mitä muuta kivaa sieltä olisi tarttunut mukaan, jos olis ollut tarvetta...tässä vinkki, jos jotain kiinnostaa käydä ostamassa :)Keittiöön ko on nyt pikkasen tehty muutosta, niin löysin kivat patalaput. Joku oliki tehnyt ison pinon näitä ja ite miellyin näihin musta-valkosiin. Toinen puoli lapuissa on musta ja toinen kuviollinen. Olisko tehty Ikean kankaista...muistuttavat kyllä Marimekkoakin. Tunnistatko?


Patalapuissa oli toisessa hauska kuvio ja toisessa varmavalinta raita. Löysin myös mustan kankaisen pussukan. Yksi mulla olikin jo aikaisemmin, lähimmä pitänyt patonkeja niissä. Tämä pussukka oli tosi jämäkkää kangasta ja ajattelin, että voi jonkun viherkasvin laittaa siihen tai viedä kesällä katoksen alle terassille ja laittaa jonkun kivan kukan pussukan sisälle.

Patalaput maksoivat 1,90€/kpl ja pussukka 1 euron.


Tämä pärekori jäi viime kerrasta kaiveleen ja siellähän se odotti minua tyytyväisenä :) Tästä maksoin 10€


Pärekori sai paikkansa apupöydän hyllystä, sinne voin kaikki puiset työvälineet laittaa.


Puu jutut antavat kivaa lämpöä keittiöön ja nyt minusta on ihan soppelisti :)Jos laitan liikaa, niin tahon kyllästyä ja revin kaikki alas.

Tässä kivoja juttuja kirpparilta...

Vanha puinen ovi. Pesemällä saa kivan ruokapöydän, lasikansi päälle ja kivat jalat alle. Minusta kolhut ja maalin kulumat kuuluu asiaan. Rullat alle, niin sais vähän isomman sohvapöydän. Voihan tosta tehä myös kivan sängynpäädyn :) Hinta tällä oli 75 €.Retro lamppu esim. lastenhuoneeseen. Maalinpesu ja spraymaalilla maalaus. Näppärä sähkömies varmaan korjais helposti, jos ei toimi.
Minusta Aarikkalla on samannäköinen lamppu??? Tunnistatko kenen lamppu? Hinta 10€.


Kannuun kiinnitin huomiota, mulla samanlainen kaapissa :) Tässä oli vielä särö eli hinta pienempi mitä todellisuudessa. Pitääkö lähteä käymään kannun kans Huutokauppa keisarilla :)


Muistattako nämä puhelimet? Pieni ko olin, niin meän tuttava perheellä oli tällainen puhelin. Olin niin kade niille :) se oli jotenkin niin makea sillä soittaa ko numerot väännettiin pohjasta. Olis pikkasen siisti ko olis vielä lankapuhelin käytössä. Voisin ostaa tuon mustan tänne alakertaan, sais tytöille soittaa yläkertaan 

SYÖMÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN!!!! SIIVOTKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Nyt oiski puhelimelle käyttöä, ko ääni ollut toista viikkoa kadoksissa ja nyt ääni käheänä...tarttis tietysti kaksi puhelinta :) toinen olis varmaan sitten tuo valkoinen.

Nyt läkittään itteä, kuuleman semmoinen tauti...voi kestää viisi viikkoakin ja jopa 3 kuukautta. Oisko ylimääräisiä päitä myynnissä kellään??? Kirpparilta ei löytynyt :)

                         Päivi S4 kommenttia:

 1. Nuita patalappuja olen ostanut jo usemman kerran - siis hinta ja laatu kohdillaan!! Ovat napakoita, paksuhkoja ja hinta tosiaan alle 2e itsetehdystä tuotteesta! Olen jo pelkästään kannatuksenkin vuoksi ostanut =D Mutta myös esim äidille, anopille, ystävälle lahjaksi.

  Kirppispostaukset kiinnostaa aina :)

  Muuten, mahtava tuo pärekori! Ja hinta oli kohdillaan siinäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jasminella. Joo tuohon hintaan ei kannata kaivaa edes ompelukonette esiin :). Ovat kyllä kivoja lahjaideoita ja siellä oli monta kivaa kuosia. Pärekori odotti minua siellä, sitä viimeksi pyörittelin kädessä...on niin söpöki. En ees tiä mitä nuo pärekorit markkinoilla maksaa ? 10 euroa oli sopiva hinta. Jäi mulla sinne yksi juttu vielä kaiveleen, ajattelin jos ne tiputtaa vähän hintaa niin haen sen :) Yön yli nukun, niin saattaappi olla että karautan autolla sen hakemaan...ko jää kaiveleen.

   Poista
 2. Hyviä löytöjä teit!
  Ihana tuo vanha ovi! Olen ettiny tuomosta aikoinaan, meinasin tehä siitä sängynpäädyn.
  Sielä on niin upeita kirppiksiä, täältä ei juurikaan löyä mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tänään oli sellainen päivä, että oli kivaa vaihtelua kierrellä kirppareita ihan rauhassa ajan kanssa :) Joo vanhat ovet ovat kivoja ja sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Kivan näköinen pöytänä ja kontrastina modernit yksinkertaiset tuolit.
   Sari tänne vaan kirppari kierrokselle :)

   Poista