tiistai 1. syyskuuta 2015

Uusi wc-tila

Tänään on remontti edennyt siiheen pisteeseen, että wc-tila alkaa olla melkein valmis. Muutama viimeistely juttu vielä pitää tehä ja hommata muutama  uusi juttu esim. wc-paperiteline :)

Wc-tilasta tuli just sellainen ko toivoinki, yksinkertainen ja pelkistetty.

Pyyhekoukut odottavat vielä asennusta.

Muistutukseksi vielä  ennen ja jälkeen kuva.

Ennen remonttiaEnnen lattiassa oli 10x10cm laatta ja seinissä osaksi 15x15cm laattaa.

Jälkeen remontin


Nyt lattiassa on 60x60cm isoa laattaa ja seinät on maalattu valkoisiksi.Seiniä en laatoittanut, ennemmin satsasin laadukkaisiin kalusteisiin.Vanhan pytyn tilalle laitettiin wc-seinäpytty ja uusi allasryhmä laatikoineen.Peili ja lamppu on myös uudet. Oikeastaan kaikki on nyt uutta :)

Nyt on vähemmän saumoja putsattavana ja tykkään tosi paljon uudesta yksinkertaisesta ilmeestä.

Nyt on kuntoilu aloitettu taas vaihteeksi ja nyt pitkälle kävelylenkille. Täällä on ilmat nyt kivasti suosineet, joten ulko ilma tekee välillä terää. Palataanpas taas :)


KotikatuPäivi S

             

4 kommenttia:

 1. Tyylikäs wc kerrassaan!!!
  Upeat on olleet säät tääläki, mukavaa, kun on lämmin syksy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Joo, mieki oon uuteen ilmeeseen tosi tyytyväinen ja vieläkö eteisen ja kuistin sais valmiiksi. Lattian kynnyslistoja tuntuu vaikea saada soppelin kokoisia, pitää vissiin lähteä käymään Ruotsin puolella tai ajella Ouluun. Olis vielä kiva saada uusia pyyhkeitä yms. wc-tilaan. Nyt pitää yrittää olla ulkona mahd. paljon. Olen sellainen vilukissa talvella, etten kauheasti viihdy pakkasilla ulkona.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina :) ja tykkään kans tosi paljon uudesta ilmeestä. Nyt sain taulun viritettyä ja vähän pientä juttua...laitan varmaan blogiin kuvia niistä.

   Poista